Marturiile clientilor

 

Buna ziua. Ma bucur ca am ocazia sa va multumesc pentru ca m-ati ajutat, prin sfaturile dvs, in rezolvarea problemei mele legate de acnee. Am folosit produsul RENU 28 si am avut rezultate in cca o luna. Acum am achizitionat inca un flacon pentru a continua tratamentul. Ma simt din nou cu fata curata si libera de probleme. Va multumesc si recomand cu caldura RENU 28.

VD, marţi, 27 octombrie 2015

 
 

Am achizitionat ASEA Bax 4x960ml si dupa 3 zile de consum (120ml/zi) am constatat o crestere a claritatii mentale, o crestere a rezistentei la stresul cotidian, o imbunatatire a calitatii somnului. Nu sufar de ceva anume dar doresc sa traiesc sanatos si de ce nu mai mult timp. Am sa revin dupa 1 luna. Va recomand sa incercati ASEA.

A.V., duminică, 23 august 2015

 
 

Folosesc Zeolit-Silicic 2+1 de circa o luna si sunt foarte multumit. Am lucrat in mina multi ani si am acumulat, conform analizelor, multe metale grele ce mi-au slabit sanatatea. Iata ca acum ma simt mult mai bine si procesul de detoxifiere este abia la inceput. Multumesc! 

S.I., duminică, 23 august 2015

 
 

Buna ziua,

Am luat Biostem si Aloe Vera pentru afectiuni legate de sistemul digestiv cat si pentru cel imun. Am observat schimbari semnificative in bine dupa circa 2 saptamani. Acestea s-au multiplicat odata cu trecere unei perioade de 30 de zile. Am sa continuu acest tratament pana la final. Va multumesc!

G.P., duminică, 23 august 2015

 
  
  
  
   
 
Informatii utile
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
Articole
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Sitemap
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Page Ranking Tool Creeaza-ti propriul magazin online, incearca gratis 15 zile