Poze Visio 100 de capsule

     
Pin It


Visio 100 de capsule

Pret: 79 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Pentru funcţionarea optimă a ochilor! Pentru o vedere clară în orice situaţie! Ochiul este cel mai important organ de simţ, de care ne folosim tot timpul, din acest motiv păstrarea vederii este de o importanţă covârşitoare. Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în afine negre şi vitamine.
Principalele domenii de acţiune:
Îmbunătăţirea vederii
- Prevenirea şi tratarea afecţiunilor oculare la vârstnici
- Protecţia ochiului împotriva factorilor nocivi
- Prevenirea glaucomului şi cataractei
- Păstrarea sănătăţii ochiului

Compoziţie: afine negre, sâmburi de struguri, vitamina C (acid ascorbic), vitamina E acetat 50%, luteină, beta-caroten, acetat de zinc, sulfat de cupru, gelatină.
Principii active în doza zilnică recomandată:
Afine negre: 886 mg, Vitamina C (acid ascorbic): 80 mg RDA 100%, Vitamina E: 6 mg RDA 50%, Zinc: 5 mg RDA 50%, Cupru: 1 mg RDA 100%
Diferite boli ne pot periclita vederea: ex. diabetul zaharat, ateroscleroza, hipertensiunea arterială. Anumite activităţi ne solicită mai mult ochii, aceştia obosind datorită concentrării susţinute : ex. munca pe calculator, condusul.
Luteina: alături de beta-caroten, luteina face parte din familia compuşilor numiţi carotenoide. Principalele surse naturale de luteină sunt spanacul şi alte legume cu frunze de culoare verde închis. Luteina are capacitatea de a absorbi radiaţiile ultraviolete nocive şi poate neutraliza radicalii liberi de la nivelul retinei (aria fotosensibilă a ochilor), scăzând astfel riscul apariţiei degenerării maculare, a afecţiunilor oculare la vârstnici şi riscul pierderii vederii. Un aport de 6 mg luteină pe zi în cadrul unei alimentaţii sănătoase, poate contribui la păstrarea sănătăţii ochiului. Corpul uman nu poate sintetiza luteina indispensabilă vederii, motiv pentru care aportul acestui compus trebuie asigurat prin alimentaţie. Luteina contribuie la menţinerea sănătăţii ochiului. Este componenta retinei şi a cristalinului. Reprezintă un antioxidant natural pentru ochi. Protejează ochii de efectele nocive ale luminii.
Fructele de afin negru (Vaccinium Myrtillus Fruit): Antocianidele cu efect antioxidant din compoziţia afinelor negre ajută la menţinerea funcţionării normale a retinei. Antocianidele pot contribui şi la menţinerea nivelului fiziologic al conţinutului de colagen din ochi. Efectul benefic exercitat asupra sistemului circulator se manifestă şi la nivelul vascularizării ochiului, astfel afinele negre pot contribui la prevenirea şi tratamentul diferitelor afecţiuni oculare. Cercetări în domeniu au demonstrat faptul că această plantă este eficientă în tratarea glaucomului, cataractei şi a afecţiunilor retinei din diabet, respectiv poate ameliora şi nictalopia.
Vitamina A: este indispensabilă vederii normale. Contribuie la păstrarea sănătăţii ochiului. Carenţa acestei vitamine se manifestă în fazele incipiente prin deteriorarea vederii nocturne şi a adaptării ochiului la întuneric. Carenţa susţinută a vitaminei A duce şi la deteriorarea vederii diurne, fenomen care în timp devine ireversibil, putând cauza pierderea definitivă a vederii.
Zincul, vitamina C, vitamina E, beta-carotenul şi cuprul în combinaţie: Această combinaţie poate ajuta la păstrarea sănătăţii ochilor la vârstnici. Datorită efectului antioxidant, aceste vitamine şi săruri minerale pot întârzia îmbătrânirea ochiului.
Mod de administrare: 3x1 capsulă pe zi, în caz de nevoie 3x2 capsule pe zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Produse Naturiste

Producator: Made in Ungaria