Poze RENU 28 80ml

     
Pin It


RENU 28 80ml

Pret vechi: 275 RON Reducere 20%

Pret nou: 220 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

RENU 28 este un produs revolutionar, fără conservanți și hipoalergenic, oferind o abordare simplă, naturală pentru sanatatea pielii. Prin tehnologia patentata de semnalizare redox de la ASEA, această terapie unica sprijină procesul de reinnoire naturala a pielii dvs., imbunatateste tonusul si echilibrul si revitalizeaza aspectul tineresc.

Studiile clinice efectuate la institutul Dermatest din Germania, atestă nivelul maxim de eficiență al RENU 28. Calitățile dermocosmetice revoluționare ale acestui gel regenerant arată proprietățile reparatorii exercitate de către moleculele de semnalizare Redox la nivelul fiecărei celule.

Fiecare centimetru pătrat de piele este format din circa 500.000 de celule.
Fiecare dintre acestea trăieşte timp de aproximativ 4 săptămâni= 28 de zile. Apoi moare, de unde şi "pielea moartă" pe care o observăm după duş.

Gelul RENU 28 permite o absorbtie prelungita a Moleculelor de Semnalizare Redox timp de 12 ore dupa aplicare.

Evident, obtinerea unui ten perfect chiar si dupa 40 de ani se bazeaza pe un secret. Altfel e greu de crezut ca cineva isi poate pastra tenul tineresc prea mult timp, din moment ce, odata cu inaintarea in varsta, pielea isi pierde in fiecare an cca 1% din cantitatea de colagen. Ei bine, acest secret consta in terapia cu molecule de semnalizare redox.                                                             Este o terapie inovatoare cu rezultate extraordinare: o piele elastica, luminoasa si neteda (ca dupa un lifting facial), o piele lipsita de pete, iritatii, cearcane, riduri, acnee sau acumulari de sebum. Cu alte cuvinte, o piele perfecta!

Si vestea grozava este ca poti obtine acest rezultat cu ajutorul unui flacon de 80ml, pe care il poti folosi oricand, fara cel mai mic efort, in confortul casei tale. Este vorba despre Gelul RENU 28, cu care nu trebuie decat sa te ungi pe fata, pe decolteu sau unde doresti pe corpul tau de doua ori pe zi.

 Pentru mai multe detalii vezi si: http://aseaglobal.com/ro-ro/cefacem/%C3%AEntreb%C4%83rifrecventedespreprodus.aspx

INSTRUCTIUNI:

PASUL 1 A se agita flaconul înainte de utilizare.

PASUL 2 Asigurați-vă că zona de aplicare este curata. RENU 28 ar trebui să fie folosit înainte de orice alte loțiuni, creme hidratante, balsamuri sau produse cosmetice de culoare. RENU 28 nu va interfera cu alte produse care sunt folosite.

PASUL 3 Se aplică pe orice zone cu probleme ale feței sau corpului prin frecare până s-a absorbit. Vă rugăm să rețineți că este important să se evite ochii.

PASUL 4 Ștergeți orice produs în exces.

PASUL 5 Pentru rezultate optime se aplica de cel puțin două ori pe zi.   

Pentru a combate efectele de îmbătrânire a pielii, ASEA a dezvoltatat RENU 28, primul gel din lume ce contine molecule de semnalizare redox. Pielea ta este capabila să-si mențină vitalitatea si frumusetea ei prin indepartarea celulelor moarte și de a le înlocui cu altele noi și sănătoase. Acest proces de reînnoire a pielii ar trebui să aibă loc o dată la 28 de zile, dar vârsta și toxinele pot împiedica acest proces. RENU 28 încurajează eficiența și rezistența pielii dvs la atacul radicalilor liberi, varsta si alti agenti externi sau interni. RENU 28 ar trebui să fie folosit ca o componenta de zi cu zi a regimului dvs. de ingrijire a pielii sau aplicat pe zonele cu probleme specifice, după cum este necesar.

Astfel, 2 administrari pe zi ofera o absorbtie continua de 24 de ore a Moleculelor de Semnalizare Redox conținute.
În felul acesta se poate constata că administrarea internă de APA ASEA produce la nivelul tuturor organelor aceeași regenerare ca cea de la nivelul pielii.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Renu 28

Producator: Made in SUA