Poze Oxigenare Celulara(Oxy Cell) 2x30ml

     
Pin It


Oxigenare Celulara(Oxy Cell) 2x30ml

Pret: 400 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Oxigenare Celulara 2x30ml

Produsul Oxigenare Celulara(Oxy Cell), este un produs de oxigenare si protectie celulara ce asigura aportul a 12.000 ppm (parti per milion) de oxigen pur care combat hipoxia, ce se traduce imediat intr-o cantitate insuficienta de oxigen transportata de catre celulele rosii sanguine catre celulele intregului organism. Oxygen Life contine electroliti negativi de oxigen intr-o formulare absolut sigura pentru organism. Adaugat in doza de cate 20 de picaturi unui pahar de apa asigura un aport de 1000 de ori mai mare de oxigen decat apa plata. Oxigenul molecular este eliberat in procesul digestiei si este ulterior absorbit in sange. Cresterea nivelului de oxigen ajuta procesele oxidative din celule, usurand astfel utilizarea nutrientilor si furnizand o cantitate mai mare de energie.Supliment nutritional unic pentru oxigenarea celulelor organismului. Formula sa speciala hraneste si reface celulele in cel mai natural si eficient mod cu putinta.Cauza apariţiei majorităţii bolilor şi a pierderii de energie este în mod intim legată de o diminuare a aportului de oxigen în cadrul corpului nostru. Trebuie să administrăm cantitatea de oxigen necesară în fiecare zi, în mod constant, împreună cu mineralele şi ceilalţi nutrienţi. Aşa asigurăm funcţionarea corectă a proceselor imunologice. Două treimi din corp reprezintă apă. Aceasta necesită oxigenarea constantă cu oxigen activ proaspăt. Corpul nostru se reînnoieşte în totalitate la fiecare aproximativ 11 luni: cu acest produs, veţi avea un corp nou, mai oxigenat şi mai plin de energie.  Este util în diferite tratamente, reducand senzaţia de oboseală. Are multe aplicaţii în cadrul îmbunătăţirii, sănătăţii şi calităţii vieţii tuturor oamenilor. Creierul, inima şi rinichii sunt organele ce suferă cel mai mult din cauza lipsei de oxigen. Când o celulă normală suferă de lipsă de oxigen îşi pierde capacitatea de controlare a pH-ului favorizând apariţia cancerului. Chiar dăcă esti tânăr sau în vârstă, pentru a preveni sau îmbunătăţi sănătatea ta şi pentru a avea mai multa energie, nu înceta să iei acest minunat produs, obţinut printr-un proces tehnologic care s-a desfăşuratat pe durata a multe luni.

"Principala cauză a cancerului este substituirea respiraţiei normale (cu oxigen) a celulelor organismului, cu o respiraţie celulară anaerobă (fără oxigen)”.
Dr. Otto Warburg, caştigător al Premiului Nobel.

“Cauza apariţiei majorităţii bolilor şi a pierderii de energie este în mod intim legată de o diminuare a aportului de oxigen în cadrul corpului nostru. Trebuie să administrăm cantitatea de oxigen necesară în fiecare zi, în mod constant, împreună cu mineralele şi ceilalţi nutrienţi. Aşa asigurăm funcţionarea corectă a proceselor imunologice. Doua treimi din corp reprezintă apa. Această necesită oxigenarea constantă cu oxigen activ proaspăt. Cum te vezi tu pe tine? Ca un vas cu apă limpede, cristalină sau mai degraba ca un amestec de multe fluide negre şi contaminate? Corpul nostru se reînnoieşte în totalitate la fiecare aproximativ 11 luni: cu produsul Oxigenare, veţi avea un corp nou, mai oxigenat şi mai plin de energie.”
Mr. Oxigen, Edward Mc Cabe în “Revărsaţi oxigen în corpul dumneavoastră”

“Produsul s-a dovedit a fi un element ce creste nivelul de oxigen din sânge. (Testul Oximetriei Pulsului Transcutan) făcut persoanelor cu un nivel relativ scăzut de oxigen. S-a dovedit util în diferite tratamente, reduce senzaţia de oboseală. Are multe aplicaţii în cadrul îmbunătăţirii, sănătăţii şi calităţii vieţii tuturor persoanelor.”
Dr. Martin Dayton, MD

„ Atunci când o celulă normală suferă de lipsa de oxigen, işi pierde capacitatea de controlare a pH-ului favorizând apariţia cancerului. Aportul suficient de oxigen celular trebuie susţinut mereu.”
Dr. Horacio Kirnast

„Creierul, inima şi rinichii sunt organele ce suferă cel mai mult din cauza lipsei de oxigen.”
Dr. Pablo G. Cadiolog în cadrul Fundaţiei Favaloro Bs.As.

„Majoritatea bolilor sunt cauzate de lipsa de oxigen la nivelul celulelor. Pacienţii mei, mai ales cei de vârsta a treia, au prezentat o îmbunătăţire în oxigenarea organismului, au avut mai multa energie observând ameliorări evidente.”
Dr. M. A. Urriegas, Colegiul de Medicina Navala.
 1. LIPSA DE OXIGEN. O PROBLEMĂ GRAVĂ
Trebuie să ne ajutam propriul organism să proporţioneze nutrienţii esenţiali pentru o corectă funcţionare, având siguranţa că celulele noastre sunt oxigenate şi revitalizate. Dintre elementele de care organismul nostru are nevoie, putem spune că cel mai important este oxigenul. Putem supravieţui câteva săptămâni fără alimente sau apă, însă fără oxigen am muri într-un minut. Nivelul de oxigen din atmosferă a scăzut drastic în ultimii zece ani. Calitatea oxigenului pe care îl respirăm, în special în oraşe, este infinit mai proastă decât a celui pe care il respirau bunicii nostri.
Fluidele din corp, compuse în cea mai mare parte din oxigen, sunt din ce în ce mai „murdare”. Acum avem nevoie de un efort mai mare pentru a ne dezintoxica. Organele interne principale suferă din cauza lipsei de oxigen. Ne este greu să ne concentram, obosim mai repede, dormim mai prost.
PRINCIPALELE CAUZE ALE LIPSEI DE OXIGEN
În atmosfera oxigenul se găsea în proporţie de 40-50%. Acum, acest procentaj a scăzut la 20%, iar în oraşele mari chiar mai puţin. Un procent de 6% ar provoca moartea populaţiei prin hipoxie. Aerul poluat, gazele eliberate în atmosferă datorită combustiei duc la apariţia unor compuşi ce poluează aerul pe care îl inspiram. Majoritatea lor constituie riscuri de îmbolnăvire, atât pentru om cât şi pentru restul formelor de viaţă din mediul înconjurator.
Alimentele
Utilizarea excesiva a hârtiei, ambalajelor şi a celorlalte produse ce rezultă din exploatarea resurselor naturale, produce o diminuare a biomasei şi a stării acesteia. Distrugerea solului duce la producerea de alimente cu valoare nutritivă scăzută, incapabile de a satisface necesitatea unei nutriţii echilibrate. Astăzi nu mai putem avea o astfel de nutriţie doar din alimentele ce se găsesc pe piaţă. Acestea şi-au diminuat proprietăţile, comparativ cu cele de acum 40 de ani. Sunt mai sărace în nutrienţi, recoltate înainte de a ajunge la maturitate, tratate cu îngraşăminte periculoase, conţin hormoni sau alţi agenţi nocivi. Un studiu recent efectuat arata ca mai mult de 80% din carnea de pui consumată în Marea Britanie şi Olanda fusese tratată cu apă, fosfaţi şi proteine hidrogenate pentru a avea o greutate mai mare.
2. FUNCŢIILE MEMBRANEI CELULARE. Substanţe coloidale şi mişcarea browniană
Membrana celulară sau plasmatică se comportă ca o barieră semipermeabilă între celulă şi mediul extern. Prin intermediul ei au loc procesele de absorbţie şi excreţie. În cadrul procesului de absorbţie, celula obţine substanţele necesare sau nutrienţii necesari tuturor funcţiilor metabolice; excreţia permite eliminarea unor produse cum sunt substanţele elaborate de celula; ca exemplu avem insulină, produsă de celulele pancreatice.
Membrana celulara este caracterizată de o permeabilitate selectivă, adică poate controla trecerea substanţelor. Transportul moleculelor mici se realizează prin intermediul a două procese denumite transport pasiv şi transport activ, aşa cum pentru macromolecule sunt caracteristice procesele de endocitoză şi exocitoză.
Mişcarea browniană este mişcarea haotica pe care o au particulele coloidale datorită modului în care acţionează asupra lor moleculele fazei dispersante, aflate în continua mişcare.
Enzimele şi mineralele prezente în Oxigenare se găsesc în forma coloidală, nanoionică; datorită mişcării browniene se încarcă negativ şi sunt asimilate perfect de organismul nostru.
Lipsa de Oxigen
La rândul ei, lipsa de oxigen din organism va afecta şi alte structuri, ducând la apariţia problemelor cardiace (insuficienţa cardiacă), elemelor periferice, proastei funcţionări a intestinelor, a ficatului, diminuarea activităţii intelectuale, alterarea somnului, etc.
Oxigenul, fiind un element esenţial pentru viaţa oamenilor, trebuie sa fie disponibil tuturor celor ce au nevoie de el. Lipsa lui este asemanatoare cu lipsa hranei sau a apei. Persoanele care suferă din lipsa de oxigen se caracterizează prin expresia “nu pot face acest lucru” deoarece oxigenul, asemeni combustibilului în cazul vechiculelor, este un element esenţial în cadrul funcţionării muschilor, creierului, inimii etc., calitatea vieţii deteriorandu-se din cauza limitarii activităţii. Uneori suntem sau ne simţim “obosiţi de a fi obosiţi”.
Din dorinţa de a ne zbate sau din necesitate ne expunem unui stres continuu, ce în marea majoritatea cazurilor ne depăşesc posibilitatile, cauzând un dezechilibru. Zilele lucratoare sunt intense şi este aproape imposibil să realizăm tot ceea ce ne-am propus. Aceste situaţii ne periclitează echilibrul emoţional, scăzând atenţia acordată copiilor şi făcând compromisuri sociale şi ne fac să simţim că suntem din ce în ce mai obosiţi. Consumăm alimente gen fast-food şi sărim peste unele mese. Micşorăm timpul acordat exerciţiilor, odihnei şi distracţiei.
Şi, de asemenea, dacă avem nevoie măcar de încă puţină energie considerăm că puţină cafea sau ciocolată, unele ierburi sau stimulente ne pot ajuta.
Aceste lucruri nu sunt de moment, ci fac parte din viaţa noastră, transformându-se într-o poveste care se repetă. Este momentul sa ne întrebăm dacă celulule noastre sunt suficient oxigenate, pline de viaţă pentru a face faţa acestei provocări repetate pe care, în ciuda faptului că noi considerăm că o avem sub control, începem să simţim o oboseală ce ne domină, să nu mai avem o greutate normală şi un somn echilibrat, asociate cu dureri în tot corpul, ce ar trebui să ne preocupe.
Cum se observă deficitul de oxigen?
- Stare de oboseală continuă, lipsa de dispoziţie, de forţă, randament scăzut;
- Lipsa de concentrare şi oboseală psihică sunt primele semne ale unei oxigenari deficitare.
- Probleme legate de insomnie.
- Sensibilitate ridicată la diferenţe de temperatură şi climat.
- Predispoziţie pentru contractarea infecţiilor.
- Durere.
- Probleme de circulaţie (senzaţie de frig), mai ales în braţe şi picioare.
- Proasta irigare a inimii (angina pectorală);
- Şi multe alte probleme ce işi au originea în lipsa de Oxigen, deci a energiei;
Când este necesar un aport de oxigen?
• Toate tipurile de probleme de irigare cardio-vasculara.
• Aritmie.
• Probleme bronhiale (astm) şi pulmonare în general.
• Perturbări ale reglării presiunii arteriale (hipertensiune).
• Terapii de reabilitare după efectele produse de chimioterapie, radioterapie şi operaţii complicate.
• Probleme de imunodeficienţă.
• Factori de risc a operaţiilor (curăţarea rănilor).
• Probleme auditive, datorate irigării deficitare a urechii.
• Probleme tipice vârstei înaintate.
• Probleme de randament energetic în cazul stresului continuu.
• Prevenirea bolilor de origine virală.
 Proprietăţi, acţiuni:
-antitumoral
-imunostimulator
-detoxifiant
-hipocolesterolemiant
-regenerant
-neurotrofic, ajută la refacera neuronilor
-creşte randamentul intelectual
-îmbunătăţeşte metabolismul celular
-hepatoprotector
 
Compoziție: Formula sa specială  hrăneşte şi reface celulele, în cel mai natural şi eficient mod cu putinţă. Toate elementele bioactive sunt dizolvate în apa purificată . 
Mod de administrare :
În prima zi se administrează de trei ori câte o picatură dizolvată într-un pahar cu apă.
În zilele următoare se creşte doza cu câte o picătură, ajungându-se la 8 picaturi de trei ori pe zi. Aeastă doză se menţine în continuare pana la finalul tratamentului.

0744369817 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Oxigenare celulara

Producator: Made in Romania