Poze Noni 1000ml

     
Pin It


Noni 1000ml

Pret: 190 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

NONI produs in laboratoarele Bionatura Plus, este un suc natural pur 100%, obţinut din fructe recoltate din culturi mixte selectate din cele mai bune zone tropicale. Un produs de calitate superioară, organic, obţinut prin presare directă, fără adaos de apă, coloranţi, conservanţi sau aditivi. Sucul este filtrat şi separat de pulpa fructului, ce este săracă în substanţe active relevante. Este complet natural, graţie unui proces tehnologic strict, care păstrează toate principiile nutritive preţioase în timpul fermentaţiei. Tocmai fermentarea naturală face posibilă evitarea pasteurizării, care distruge principiile active. În consecinţă, produsul nu numai că păstrează toate componentele benefice, dar se autoconservă fără adaosuri de stabilizatori, fiind mai uşor asimilabil de catre organism. Indigenii il foloseau pentru a vindeca: fracturi de oase, entorse, răni profunde la nivelul pielii, contuzii, menstruaţii neregulate, cardio vasculopatii (ateroscleroza), tumori, ulcere gastrice, probleme de piele, depresii, simptome de oboseală cronică, senilitate, probleme digestive şi astm. S-a descoperit că aceasta este imunostimulant, analgezic(are 75% din puterea morfinei), anti-hipertensiv, detoxifiant, antiinflamator, antioxidant, antiviral, antibacterian, antiparazitar, energizant şi multe altele încă. Acest fruct miraculos practic e folosit in tratarea tuturor afectiunilor cunoscute, dar trebuie sa retinem ca nu e un panaceu universal dar, consumarea lui constantă contribuie la intarirea trupului si spiritului.Fructul Noni este o sursă optimă de vitamina C, conţinând circa 155 mg de acid ascorbic pe 100 grame. Vitamina C, sau acidul ascorbic, este o moleculă ce are multe întrebuinţări în interiorul organismului nostru şi este implicată în numeroase activităţi biochimice. Aceasta mai are şi un rol fundamental în reacţiile imunodefensive şi antibacteriene.
Sucul de noni este benefic in: artrite, diabet, hipertensiune arteriala, dermatomiozita, dureri de cap, probleme cardiace, SIDA, tumori, ulcer gastric, depresie, tulburari digestive, arterioscleroza, tulburari vasculare, intoxicatii, dependenta de droguri si alte tipuri de dependente.
Studiind proprietatile anticanceroase ale sucului de  noni, Dr. Tate a ajuns la urmatoarele concluzii: seleniul si damnacanthalul distrug celulele canceroase, betasitosterolul impiedica raspandirea celulelor neoplazice in restul corpului, polizaharidele cresc imunitatea, iar xeronina, obtinuta din proxeronina actioneaza la nivelul membranelor celulare, crescand capacitatea acestora de a abosrbi nutrientii. Elementele active din noni stimuleaza maduva osoasa, crescand imunitatea.  Protejeaza impotriva infectiilor cu diverse tipuri de virusuri, asa cum a fost confirmat de mai multe studii independente. Atunci cand au fost intrebati cum functioneaza sucul de noni, polinezieni au admis cu sinceritate ca nu stiu raspunsul la aceasta intrebare.  Mai tarziu, in 1998, trei cercetatori au primit Premiul Nobel pentru Medicina pentru ca au descris efectele oxidului nitric la nivelul organismului uman.  S-a demonstrat ca sucul de noni stimuleaza producerea de oxid nitric in corpul nostru. Acest fapt este deosebit de benefic in cazul persoanelor care sufera de hipertensiune arteriala, stiut fiind faptul ca oxidul nitric favorizeaza relaxarea musculaturii netede arteriale. In general, nu se cunosc efecte secundare consumului  de noni. Daca se observa tulburari digestive, este indicat sa reduceti doza. Conform experientei sale sale de ani de zile, Dr. Solomon a spus ca, atunci cand pacientii se plang ca nu au observat efectele scontate dupa consumul sucului de noni, este vorba despre faptul ca s-au luat doze prea mici si/sau un timp insuficient. In peste 95% din cazuri, cei care au inregistrat ameliorari dupa consumul acestui produs, au facut tratament cel putin 3 luni neintrerupt. American FDA (Societatea Americana pentru Alimente si Medicamente) a clasificat sucul de noni in categoria GRAS (in general considerate sigure). Aceasta inseamna ca sucul de noni este sigur  pentru femeile insarcinate si pentru cele care alapteaza. Cafeaua, de exemplu, nu este incadrata in aceasta categorie. Un studiu efectuat la Universitatea Illinois asupra unui lot de fumatori a aratat ca dupa 30 de zile de tratament cu suc de noni de doua ori pe zi, nivelul lipid peroxidazei a scazut cu 27%, iar superoxidul anionic cu 23%. Aceste rezultate indica o putere antioxidanta a sucului de noni de 2,8 ori mai mare decat a vitaminei C. Oxidarea este un factor important in declansarea cancerului, de aceea utilizarea extractelor naturale cu proprietati antioxidante contribuie la prevenirea aparitiei tumorilor.
Principalele ingrediente active din sucul de noni sunt: vitamina C, potasiul, scopoletina, acidul octanoic, terpenoizii, vitamina A, acidul linoleic, diversi aminoacizi esentiali. Noni contine si un precursor al xeroninei, compus implicat in repararea celulara si chiar in repararea ADN-ului. Sunt cateva studii care au confirmat efectul anti-angiogenic al sucului de noni. Asta inseamna ca in sucul de noni exista anumite substante care inhiba formarea de capilare noi. Intr-unul dintre aceste studii, 34 de femei cu cancer de san au fost impartie in doua loturi: jumatate au reprezentat lotul martor, iar jumatate au primit tratament cu suc de noni. Dupa 14 de zile de tratament, in grupul martor s-a inregistrat o crestere de sase ori a retelei de capilare de la nivelul tumorii, iar in grupul tratat cu noni s-a evidentiat o incetare a dezvoltarii retelei de capilare, cu degradarea partiala a capilarelor existente. Astfel, se poate spune ca noni previne dezvoltarea tumorilor prin impiedicarea dezvoltarii retelei vasculare necesare pentru hranirea lor. Studii semnificative au evidentiat efectul analgezic al sucului de noni. Efectul de inhibitie al COX-2 a fost comparabil cu celecoxibul, iar al COX-1 cu 41% mai puternic decat al aspirinei.

Noni pentru a renunta la fumat:

Este important sa subliniem ca, pentru a renunta la fumat, joaca un rol fundamental si factorul psihologic, deci este esential ca cei ce decid sa urmeze aceasta terapie, sa nu o faca pentru a multumi pe cineva, cum adeseori se întâmpla, ci sa fie cu adevarat decis sa nu mai inspire niciodata o gura de fum. Tehnica utilizarii sucului de Noni pe care o vom descrie în continuare poate fi indicata pentru a combate orice tip de dependenta.
1.Stabiliti o data, aruncati pachetele de tigari si, din acea zi impuneti-va sa nu va mai atingeti de nici macar o tigara.
2. Plasati la vedere propria sticla de suc Noni în fiecare seara,(sau o sticla goala care sa va aminteasca de flaconul pastrat la frigider) înainte de a merge la culcare. Dimineata, imediat dupa ce va treziti, beti doua linguri (25 ml) de suc înainte de a înghiti orice alt aliment cu exceptia apei.
3. În primele 3 zile de tratament, consumati cel putin 6 linguri de suc de Noni la distanta de cel putin doua/trei ore una de alta.
4. Începând cu ziua a 4-a diminuati doza: beti în total 4 linguri în cursul unei zile. Veti observa ca dependenta dumneavoastra nu mai este o nevoie fizica.
5. În acest punct va fi posibil pentru dumneavoastra sa reduceti doza la un tratament de mentinere, reprezentat de administrarea a doar doua linguri de suc pe zi.
Pentru ca acest tratament sa aiba succes, este important sa fie sprijinit de administrarea unei cantitati mari de apa, cel mai bine naturala, oligominerala sau purificata. Motivatia este simpla: acest aport suplimentar de lichide va servi la normalizarea metabolismului si la “spalarea” sângelui de nicotina.A fost demonstrat prin experimente de laborator că Noni stimulează celulele să producă oxid de azot, în mod comun denumit oxid nitric. Acest fapt poate nu vă spune multe sau dimpotrivă ar putea să vă îngrijoreze, din moment ce oxidul nitritic este cunoscut ca şi o substanţă dăunătoare pentru mediu, emis ca şi gaz de eşapament de către automobile. Oxidul nitric a fost numit molecula anului în 1992 în Science Magazine (Jurnalul Ştiinţific) pentru importanta sa activitate biologică.

Concluzii:
Noni nu este un medicament dar fiind bogat în vitamine, minerale, oligoelemente, enzime, alcaloizi şi fitosteroli, constituie răspunsul ideal pentru prevenirea multor maladii.
Virtuţile benefice ale fructului sunt dovedite de diferite cercetări ştiinţifice care au demonstrat că Noni înlesneşte:
• amelioarea simptomelor depresiei
• combaterea radicalilor liberi şi îmbătrânirii
• întărirea sistemului imunitar
• regularizarea ritmurilor biologice şi somnului
• regularizarea metabolismului
• dobândirea de mai multă energie şi o mai bună stare de bine psiho-fizică
• atenuarea simptomelor alergice
• îmbunătăţirea problemelor pielii.
O întrebuinţare constantă a sucului facilitează o contribuţie decisivă la întinerirea corpului şi spiritului favorizând longevitatea.                                                            

Administrare: Profilactic și terapeutic -25 ml de 2 ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara înainte de culcare.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Antitumorale

Producator: Made in Romania