Poze Memorio 100 de capsule

     
Pin It


Memorio 100 de capsule

Pret: 100 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Fii deştept! Pentru o concentrare eficientă! Oamenii folosesc în general doar o fracţiune din capacitatea cognitivă reală. Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în lecitină şi plante medicinale.
Principalele domenii de acţiune:
- îmbunătăţirea memoriei
- ameliorarea capacităţii de amintire
- facilitarea procesului de învăţare
- creşterea capacităţii de concentrare
- prevenirea maladiei Alzheimer la vârstnici
Compoziţie:
lecitină, extract de bacopa (20%), rhodiola rosea (5%), Panax ginseng, carbonat de magneziu, coenzima Q10 (10%), clorhidrat de L-carnitină, sorg, sâmburi de struguri, acetat de zinc, vitamina B6 (piridoxina), vitamina B9 (acid folic), gelatină.

3 capsule:
Lecitină: 750 mg, Extract de bacopa 20%: 50 mg, Rhodiola rosea: 8,75 mg, Coenzima Q10:5 mg, Magneziu: 60 mg RDA16%, Zinc: 5 mg RDA 50%, Vitamina B6: 1,4 mg RDA 100%, Vitamina B9: 500 µg RDA 250%
Facilitarea procesului de învăţare, utilizarea unei fracţiuni mai mari a capacităţii cognitive, precum şi minimalizarea influenţei factorilor externi, vârstei, etc. asupra capacităţii intelectuale, reprezintă obiective urmărite dintotdeauna.
Rădăcina arctică (Rhodiola Rosea):
Este o plantă folosită de pe vremea vikingilor datorită proprietăţilor sale de a întări sistemul imunitar, rezistenţa, precum şi capacitatea fizică şi intelectuală a organismului, care este pe cale de a deveni panaceul secolului XXI. Puţin cunoscută atât la noi, cât şi în întreaga lume, rădăcina arctică este o plantă perenă răspândită în nordul Eurasiei, în zonele montane înalte ale Europei şi Asiei. Având la bază cunoştinţele acumulate din medicina tradiţională, cercetătorii sovietici au fost primii care au identificat principiile active din compoziţia acestei plante şi au dovedit efectul său adaptogen.
Extractul obţinut din planta Rhodiola rosea are un efect adaptogen dovedit. Rezultatele cercetărilor efectuate pe animale şi oameni dovedesc capacitatea acestui extract de a întări organismul din punct de vedere fizic şi mental, respectiv eficacitatea sa în lupta împotriva infecţiilor. Extractul are şi efect antiinflamator şi de reducere a durerii. Contribuie la asigurarea condiţiei fizice şi intelectuale optime, funcţionarea normală a sistemului circulator, respectiv aprovizionarea celulelor cu oxigen şi substanţe nutritive.
Rădăcina de Ginseng (Panax Ginseng):
Este o plantă medicinală folosită de milenii în medicina tradiţională chinezească, care a ajuns să fie cunoscută la noi doar de câţiva ani, cu toate acestea efectele sale benefice nu sunt încă nici în momentul de faţă pe deplin cunoscute la noi. Rădăcina de ginseng poate contribui la menţinerea unei condiţii fizice şi intelectuale corespunzătoare. Printre efectele plantei Panax Ginseng se enumeră şi următoarele:
- îmbunătăţeşte capacitatea de amintire
- creşte rezistenţa organismului
- ameliorează toleranţa la stres, prezintă efect anti-stres
- creşte performanţa fizică şi intelectuală - contribuie la ameliorarea stărilor de slăbiciune generală
- poate fi utilizată cu succes în scopul reabilitării bolnavilor aflaţi în stare de convalescenţă
- s-a observat că are efect benefic asupra funcţionării muşchilor şi a metabolismului energetic la nivel muscular - întârzie apariţia stărilor de oboseală, sporeşte producţia de endorfine (hormonii fericirii)
- are efect calmant şi antialgic
Coenzima Q10 (Ubichinona): intervine în producţia de energie la nivel celular. Asigură aportul energetic în situaţii de nevoi crescute, cum ar fi solicitarea fizică şi intelectuală sporită, suprasolicitarea, respectiv în cazul muşchilor expuşi unui consum energetic ridicat (ex. musculatura scheletică, miocardul).
Lecitina: a fost identificată pentru prima oară de chimistul francez Maurice Gobley în anul 1846. Efectul benefic al lecitinei a fost recunoscut de numeroşi oameni de ştiinţă, devenind astăzi unul dintre cele mai populare suplimente alimentare. Cel mai cunoscut şi documentat efect benefic al lecitinei este arderea grăsimilor. În organism lecitina se găseşte la nivel celular, şi cu toate că nu este considerată un agent nutritiv esenţial, joacă un rol cheie în fluxul nutrienţilor şi substanțelor reziduale la acest nivel.
Alte efecte benefice ale lecitinei cuprind:
- efectul de îmbunătăţire a memoriei (util în tratamentul bolii Alzheimer şi a amneziei)
- efectul benefic asupra sistemului nervos
- ameliorarea performanţei fizice
Un aport zilnic de 1,5g lecitină poate contribui la menţinerea funcţionării sănătoase a creierului şi sistemului nervos.
Colina: are rol în numeroase procese biologice. Contribuie la menţinerea integrităţii membranei celulare şi intervine în numeroase procese biologice elementare, cum ar fi schimburile informaționale la nivel celular, aportul energetic şi comunicarea intracelulară. Nivelul corespunzător de colină la nivel cerebral – se consideră – că poate oferi protecţie împotriva diferitelor tipuri de demenţă şi mai ales împotriva bolii Alzheimer. Colina contribuie la funcţionarea corespunzătoare a sistemului nervos.
L-carnitina: rolul acesteia constă în legarea acizilor graşi şi transportul acestora la nivelul centrului energetic al celulelor, unde are loc valorificarea lor ca şi combustibili, cu alte cuvinte, colina intervine în metabolismul lipidic şi procesele energetice de la nivel celular. Colina transformă grăsimile depozitate de către organism în energie (arde grăsimile), crescând astfel nivelul de energie al organismului, facilitând mişcarea şi ameliorând condiţia fizică.
Magneziul: este o substanţă minerală de importanţă vitală pentru om. Are rol în funcţionarea echilibrată a sistemului nervos. Intervine şi în toate procesele metabolice din organism, este indispensabil funcţionării a mai multor sute de enzime, ca şi pentru sinteza de acizi nucleici, proteine şi lipide.
Zincul: are rol în funcţionarea normală a sistemului nervos şi capacitatea intelectuală.
Vitamina B6: este o vitamină hidrosolubilă, cunoscută şi sub denumirea de piridoxină. Principalul său rol constă în transformarea aminoacizilor. Carenţa acestei vitamine duce la afecţiuni cutanate, inflamarea nervilor periferici, anemie şi apariţia tulburărilor nervoase însoţite de spasme epileptiforme. Se recomandă administrarea de vitamină B6 şi în caz de migrenă. Influenţează starea de dispoziţie şi funcţionarea creierului.
Vitamina B9 (acidul folic): este o vitamină din familia vitaminelor B, principalul său rol fiind în procesele biochimice de sinteză a acidului dezoxiribonucleic (ADN). Aportul corespunzător este esenţial mai ales pentru femeile gravide, deoarece închiderea tubului neural al embrionului în fazele incipiente ale sarcinii poate fi realizată fără defecte doar în prezenţa acidului folic. Este eficace şi în ameliorarea stărilor depresive la vârstnici.
Mod de administrare: 3x1 capsule /zi, în funcţie de nevoi 3x2 capsule pe zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Produse Naturiste

Producator: Made in Ungaria