Poze Lucernă 100 capsule

     
Pin It


Lucernă 100 capsule

Pret: 28 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Lucerna este o plantă care face parte din ordinul Fabales şi care are o răspândire destul de mare în ţara noastră, fără însă a avea o tradiţie a utilizării ei în scop terapeutic. Merită o atenţie specială totuşi, deoarece conţine o gamă largă de substanţe nutritive !
Lucerna a fost denumită şi "vindecătorul cu o mie de proprietăţi" de către biologul Frank Bouer, care a constatat că frunzele verzi ale acestei plante conţin opt aminoacizi esenţiali (pe care organismul nu este capabil sa îi sintetizeze). În plus, fiecare gram de lucernă contine 8.000 U.I. de vitamina A, respectiv 20.000-40.000 U.I. de vitamina K, care protejează împotriva sângerărilor şi ajută la dizolvarea cheagurilor de sânge. Este o sursa importantă de vitamina B6 şi vitamina E, dar conţine şi o cantitate suficientă de vitamina D, precum şi calciu şi fosfor, care fortifică scheletul osos şi dentiţia copiilor.
Lucerna este indicată în afecţiuni ale stomacului, balonări, ulcere şi lipsa poftei de mâncare, datorită conţinutului de vitamina U. Vitamina U (ulcus, vitamina anti-ulcer) este elementul activ al metioninei. Efectul alcalinizant al lucernei anihilează eficient hiperaciditatea gastrică. Datorită conţinutului ridicat de fibre este benefică în constipaţie, are un uşor efect purgativ, reduce balonarea.
Planta conţine multe minerale, mai ales metale, care ajută la refacerea echilibrului acido-bazic din sânge atât de necesar menţinerii stării de sănătate. Efectul alcalin al plantei dizolvă din articulaţii acidul uric şi accelerează vindecarea rănilor. Conţinutul ridicat de clorofilă îndepărtează din organism mucusul acumulat în timp, de aceea se poate folosi cu rezultate foarte bune şi în cazul bolilor sistemului respirator (boală pulmonară cronic-obstructivă, bronşite, astm bronşic, pneumonii etc).
Conţine opt enzime esenţiale unei digestii optime, astfel lucerna este recomandată pentru a mări pofta de mâncare.
Merită de amintit că, datorită conţinutului de fier, lucerna reduce oboseala şi se poate folosi pentru eliminarea anemiei. În acelaşi sens poate fi de ajutor femeilor în perioada menstruaţiei. Conţinutul însemnat de calciu menţine dantura şi oasele puternice, totodată mulţumită acestui mineral întăreşte şi muşchiul inimii. Substanţele antifungice conţinute de lucernă potenţează efectul probioticelor (bacteriilor „prietenoase”). Este un antipiretic şi diuretic natural. Se recomandă pentru prevenirea inflamaţiilor vezicii urinare şi ale prostatei sau ca adjuvant al tratamentului medicamentos specific în cazul inflamaţiilor deja existente.
Administrare: 1-2 capsule pe zi sau la recomandarea medicului
Atenţie! Se recomandă ca persoanele care fac tratament anticoagulant să consulte medicul înainte de a consuma lucernă sau produse pe bază de lucernă, datorită conţinutului de vitamină K al acesteia!
Componente principale: Exctract de lucernă şi Flavin7 ( complex de bioflavonoide)
Valoarea nutritivă / 1 capsulă: lucernă 200 m, polifenoli totali 6,6 mg din care flavonoide 4,6 mg.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Produse Naturiste

Producator: Made in Ungaria