Poze Inulion forte fructoz 120 capsule

     
Pin It


Inulion forte fructoz 120 capsule

Pret: 52 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Pentru menţinerea stării de sănătate: vitaminele, oligoelementele, mineralele, aminoacizii esenţiali din acest produs natural ajută la menţinerea stării de bine. Prin conţinutul de fibre ajută la eliminarea din tubul digestiv a substanţelor nocive şi a rezidurilor nocive ale metabolismului.
Pentru sportivi: vitaminele, mineralele, inulina şi fructoza alături de fosfor, susţin funcţionarea optimă a muşchilor. Tonusul muscular creşte, oboseala musculară se diminuează, în felul acesta, mărindu-se şi performanţa.
Pentru stări de nervozitate, tensionare şi epuizare psihică: un nivel chiar şi puţin ridicat de insulină, dacă e permanent, duce la scăderea glicemiei, care determină irascibilitate, agresivitate, labilitate a sistemului nervos. Conţinutului de inulină şi fructoză poate tempera rezistenţa la insulină, ducând astfel la scăderea nivelului de insulină, reducând astfel iritabilitatea şi nervozitatea.
Pentru cei care suferă de boli cronice: datorită conţinutului de Flavin7, oligoelemente, vitamine, minerale, inulină (ca sursă de carbohidraţi) şi fructoză, metabolismul celulelor este amplificat, se îmbunătăţeşte regenerarea acestora şi de asemeni creşte puterea de apărare a organismului. Pentru cei care suferă de dureri abdominale, constipaţie: pe de o parte conţinutul în fibre al capsulei de inulion, iar pe de altă parte, conţinutului de inulină, cu putere mare de legare a apei, echilibrează tranzitul intestinal şi elimină constipaţia.
Pentru cei care doresc să slăbească: este foarte indicată în acest caz, datorită conţinutului mare de fibre vegetale şi inulinei, prin puterea foarte mare de legare a apei, pe care fibrele vegetale o au. În felul acesta prin creşterea în volum a fibrelor la nivel intestinal, apare senzaţia de plin, scade senzaţia de foame iar funcţionarea intestinelor este mult îmbunătăţită. Pentru supraponderali şi obezi: conţinutul capsulei de inulină şi fructoză determină scăderea acizilor graşi liberi astfel diminuând şi nivele ridicate de insulină, răspunzătoare pentru excesul ponderal.
Administrare: 1-2 capsule pe zi sau la recomandarea medicului.
Componente principale: napi (Helianthos tuberosus), vitamina C, seminţe şi coj de sorg. Valoarea nutritivă/ 1 capsula: vitamina C 80 mg (100% DZR).

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Produse Naturiste

Producator: Made in Ungaria