Poze Graviola cu Papaya 470ml

     
Pin It


Graviola cu Papaya 470ml

Pret: 150 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Bogat in minerale, vitamine, antioxidanti, enzime, flavonoide, fibre si alti nutrienti, sucul Graviola cu Papaya are proprietati antioxidante, antiaging, detoxifiante si antitumorale cu numeroase beneficii asupra organismului, fiind totodata un excelent energizant.

GRAVIOLA este rodul unui copac vesnic verde, Annona Muricata, originar din America Centrala (Mexic, Cuba, Insulele Caraibe) si din nordul Americii de Sud (Columbia, Brazilia, Peru, Ecuator). Calitatile nutritionale, dar si terapeutice ale acestui copac de la care se utilizeaza pe linga fruct si frunzele, semintele si scoarta, au determinat adoptarea acestuia si raspandirea lui in toate zonele tropicale ale Africii, Asiei de Sud-Est (Vietnam, Malayesia, China,Thailanda) si Pacific. Annona Muricata face  parte din familia annonaceae, este adaptat la zonele cu umiditate ridicata si ierni relative calde.

Fructul Graviola este consumat proaspat sau copt precum si in produse derivate: sucuri, nectar, bomboane, inghetata, cocktail-uri, suplimente terapeutice.

Ca multe alte plante, Annona Muricata are o lunga istorie de utilizare in medicina traditionala, raportata cu mult timp in urma (Bilon 1869), fiind considerata o sursa bogata de fitoconstituienti activi, cu beneficii terapeutice pentru sanatate. Astfel, toate portiunile copacului Annona Muricata, fructe, frunze, scoarta, flori, radacina sau  seminte au fost utilizate in medicina traditionala ca remediu in diverse boli pulmonare (astm, bronsite), boli hepatice, diabet zaharat, boli cardiace, infectii parazitare, pentru durerile reumatismale sau nevralgii.

Graviola este un fruct tepos, de culoare verde inchis, ovoidal care poate ajunge pana la 30 cm lungime si o greutate de 4,5 kg. Pulpa fructului de culoare alba, cu consistenta cremoasa, este suculenta, cu aroma inedita si seminte negre. Gustul fructului Graviola aminteste de nuca de cocos sau banane, iar aroma este descrisa ca o combinatie de capsuni si ananas, cu note acrisoare de citrice.

Pe langa aceasta combinatie de arome care a inspirat si numele de Soursop al fructului de Annona Muricata, contituie si o sursa bogata si complexa de fitonutrienti.

Valoarea nutritionala la 100 de grame de fruct Graviola brut este:

  • energie 276kJ (66 kcal)
  • carbohidrati 16,84g
  • zaharuri 13,54g
  • fibre 3,3g
  • lipide 0,3g
  • proteine 1g
  • vitamine: Tiamina (B1) (6%) 0,07 mg, Riboflavina (B2) (4%) 0,05 mg, Niacina (B3) (6%), 0,9 mg, Acidul pantotenic (B5) (5%) 0,253 mg, Vitamina B6 (5%) 0,059 mg, Acid Folic (B9) (4%) 14 ug, Colina (2%) 7,6 mg, Vitamina C (25%) 20,6 mg
  • minerale: Calciu (1%) 14 mg, Fier (5%) 0,6 mg, Magneziu (6%) 21 mg, Fosfor (4%) 27 mg, Potasiu (6%) 278 mg, sodiu (1%) 14 mg, Zinc (1%) 0,1 mg.

De asemenea au fost identificati mai mult de 200 de compusi fitochimici: uleiuri volatile, fenoli, antogenine cu caracter anti-stres, antimicrobian, antiinflamator, antioxidant, anxiolitic, antiparazitar si larvicid, citotoxic. In plus, studiile clinice sustin activitatea hipoglicemianta si activitati hepatoprotectoare. Graviola este studiata pe scara larga in ultimele decenii datorita potentialului terapeutic inepuizabil  alaturi de alte plante medicinale care sunt considerate ca baza  pentru conservarea sanatatii si ingrijire, la nivel mondial, dat fiind  proportiile considerate „epidemice” ale bolilor cronice (diabet, cardiovasculare, cancer).

Nenumarate  studii stiintifice au certificat  potentialul terapeutic al fructului Graviola, evaluarile fitochimice extinse au aratat prezenta a numerosi constituienti bioactivi  si  sugereaza consumul regulat al fructului Graviola care poate furniza substante nutritive esentiale, fiind si un aliat redutabil al organismului pentru a preveni instalarea bolilor.

De actualitate sunt insa multe studii care considera ca acest fruct este eficient împotriva celulelor canceroase, rezistente la multiple medicamente (Sloan-Kettering 2011, Oberlies și colab., 1997). Acetogeninele sunt compuși specifici ai Graviolei considerati a fi responsabili pentru aceste efecte. In anul 1996  oamenii de stiinta descopereau si demonstrau beneficiul uimitor al Graviolei in ceea ce priveste lupta impotriva cancerului, acela de „citotoxic selectiv pentru celulele adenocarcinomui de colon (HT-29), fara a afecta celulele sanatoase. Conform studiului, potentialul Graviolei este de 10.000 de ori mai mare decat al Adriamicinei (medicament citostatic), cunoscuta si sub numele de „diavolul rosu” datorita culorii dar si a efectelor secundare terbile care pun viata in pericol.

Fructul Graviola a fost intens cercetat: in 1999 s-a descoperit activitatea sa impotriva cancerului la prostata, hepatic si a celui  pancreatic faza a 2-a; in 2002  un alt studiu a demonstrat activitatea impotriva cancerului mamar. Apoi, in 2011, revista „Nutritie si Cancer” a prezentat o cercetare promitatoare asupra fructului Graviola  si a cancerului mamar: „extractul de graviola (GFE) suprima aşa-numita exprimare a oncogenei (sau gena care cauzează cancerul) în cadrul celulei cancerului mamar. Oncogena cunoscută sub numele de receptor al factorului de creştere epidermal (EGFR) este de obicei supra-exprimată în cancerul mamar, motiv pentru care  este o ţintă ideală pentru terapie.

Potrivit oamenilor de ştiinţă “un tratament alimentar de 5 săptămâni cu GFE (o alimentaţie de 200 mg/kg) a redus în mod semnificativ exprimarea proteinei de EGFR, p-EGFR şi p-ERK în tumorile MDA-MB-468 (cancer mamar) cu 6%, 54% şi respectiv 32,5%. În ansamblu, alimentaţia cu GFE a inhibat creşterea tumorilor cu 32% (P<0.01)”.

Autorii studiului au concluzionat că “aceste date arată că GFE alimentar a indus o inhibare semnificativă a creşterii celulelor MDA-MB-468 în vitro şi în vivo prin intermediul unui mecanism care a implicat calea de semnalizare EGFR/ERK, sugerând că GFE ar putea avea un efect protector pentru femei împotriva cancerului mamar”. Având în vedere aceste descoperiri, poate ar fi momentul potrivit pentru introducerea fructului graviola în tratamentele de prevenire şi/sau tratare a cancerului, cum ar fi cancerul mamar şi de colon.

 PAPAYA (Carica papaya), numit si ”Fructul ingerilor”, este un fruct exotic originar din America Centrala si de Est, cultivat in prezent in toate regiunile tropicale ale lumii fiind apreciat pentru calitatile sale nutritionale. Papaya este celebru pentru eficienta sa in incetinirea procesului de imbatranire celulara, eficient atat asupra imbatranirii cutanate cat si a celulei cerebrale.

Un fruct de Papaya contine 150% din portia zilnica necesara de vitamina C (puternic antioxidant, cunoscut pentru abilitatile de a lupta impotriva infectiilor), asigura 13% din DZR (doza zilnica asigurata) de acid folic, 2% din necesarul de fier din organism si 4% din cel de calciu Asigura de asemenea cantitati mari de fibre, de magneziu si potasiu, care ajuta la controlul ritmului cardiac si a tensiunii arteriale.

100 gr. Papaya brut contine:

88% apa, are 43Kcal si contine: 0,47g proteine, 0,26g lipide, 10,82 carbohidrati, 1,7g fibre, 20mg calciu, 0,25mg fier, 21mg magneziu, 182mg potasiu, 60,9mg vit.C, 37 micrograme acid folic, 950UI vitamina A.

SURSA USDA (United States Departament  of Agriculture)

PREVENTIE / REMEDII

Cardioprotector: eficient in prevenirea problemelor bolilor cardiace relationate cu diabetul zaharat, ateroscleroza si infarctul miocardic datorita continutului de licopen si carpaina, alcaloid care regleaza ritmul cardiac si presiunea arterial; de asemenea fibrina, un alt compus reduce riscul formarii de ateroame la nivelul arterelor, imbunatatind fluxul sanguine.

Probiotic si protector gastric: ajuta la echilibrarea florei inestinale, recomanadat si in tratamentele cu antibiotice ca probiotc; bogat in papaina si chimopapaina favorizeaza digestia, reduce inflamatia avand si efect  antispastic ajutand la eliminarea crampelor abdominale.

Frumusete:  reduce ridurile tonifica tenul si ii reda stalucirea( utilizat si extern ca masca pentru fata); confera rezistenta parului si unghiilor; sarac in calorii si zaharuri este perfect  pentru cei care doresc sa-si mentina o silueta frumoasa sau pentru cei care doresc sa piarda kilograme.

Antitumoral: sucul  are  proprietati antioxidante care  ajuta la prevenirea formarii celulelor canceroase; antogeninele au efect  citostatic selectiv si antiproliferativ, accelereaza procesele de moarte celulara a celulelor canceroase; creste capacitatea de adaptare a organismului la conditii de stres prelungit.

ADMINISTRARE

Cantitatea zilnica recomandata: 30ml.

Pentru o cura completa se recomanda administrarea produsului o perioada de minim 6 luni.

COMPOZITIE

Sucul din fructe de Graviola (50%) cu Papaya (50%), natural 100%, fara consevanti sau excipienti contine:

  • vitamina C;
  • vitamina A;
  • complexul de vitamine B ( B1, B2, B3, B5, B6, B9);
  • fibre;
  • carbohidrati;
  • zaharuri;
  • colina;
  • acid folic;
  • enzime;
  • minerale: calciu, magneziu, fier, fosfor, potasiu, sodiu, zinc, seleniu, cupru;
  • peste 150 de acetogenine cu potential anticancerigen si citostatic.

O sticla  contine 470 ml Suc 100% natural de Graviola & Papaya. Tehnologia moderna de obtinere a sucului si forma de prezentare confera unicitate acestui produs prin faptul ca poate fi utilizat in termen de o luna de la deschiderea recipientului, cu conditia sa fie pastrat la frigider.

0744369817 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Graviola

Producator: Made in China


  
  
  
   
 
Informatii utile
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
Articole
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Sitemap
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Page Ranking Tool Creeaza-ti propriul magazin online, incearca gratis 15 zile