Poze Germeni de varza rosie 100capsule

     
Pin It


Germeni de varza rosie 100capsule

Pret: 65 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Intareste oasele, anticancerigen, antitumoral. Păstrarea: la loc răcoros, ferit de copii. Varza roşie aparţine familiei Brassicaceae şi are proprietăţi antioxidante extraordinare, determinate de compuşii din structură, cum ar fi sulforafanii, indocarbazolul, care stimulează producerea de enzime necesare combaterii cancerului. Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de varză roşie, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.
Are un conţinut ridicat în vitamina U, cu efect antiulceros dovedit. Conţinutul în calciu corespunde celui din lapte. Datorită conţinutului de sorg, este bogat în flavonoide şi fito-antioxidanţi. Efectul benefic al flavonoidelor a fost studiat şi demonstrat în numeroase clinici, atât în ţară, cât şi în străinătate. 

Contine celule care blocheaza inmultirea celulelor canceroase. Vitamina U are efect benefic in tratarea ulcerelor gastro-duodenale. Indolul este un potential antidot al dezvoltarii tumorilor maligne. Indicat in tratamentul adjuvant al cancerelor esofagiene, gastrice, colonice, rectale.
Are efect si in tratamentul cancelurului pulmonar, de prostata si vezicala. Impiedica dezvoltarea cancerelor hormonodependente cum sunt anumite tipuri de cancer mamar si cutanat. Intareste oasele, dintii, sistemul limfatic. Efectul enzimelor şi al flavonoidelor este sinergic, de completare şi potenţare reciprocă.
Compoziţie:
Germeni de varză roşie măcinată-liofilizată, 84 de tipuri de minerale, concentrat de oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg (coajă) , capsula –gelatină (dioxid de titan).
Produsul este un complex de substanţe biogene din varză, enzime şi bio-flavonoide.

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Germeni

Producator: Made in Ungaria