Poze Germeni de varza creata 100capsule

     
Pin It


Germeni de varza creata 100capsule

Pret: 59 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

În primul rând pentru cei suferinzi de diabet Varza-creaţă este considerată superba inovaţie a cultivatorilor danezi. Este o plantă legumicolă, care a fost dezvoltată din varză sălbatică.

Varza de Bruxelles este considerată o minunată inovaţie a horticultorilor danezi. Efectele sale se manifestă la nivelul pancreasului prin ameliorarea procesului de sinteză a insulinei. Utilizarea sa în diabetul zaharat se datorează conţinutului în mangan, crom şi alte elemente minerale.
Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de varză creaţă, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.
Este o sursă bogată de vitamine (A, B şi C) şi minerale Ca, Na, K, P, Fe, S, Mn şi Cr. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!
Compoziţie:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de varză de Bruxelles, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan).
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Germeni

Producator: Made in Ungaria