Poze Germeni de sparanghel 100capsule

     
Pin It


Germeni de sparanghel 100capsule

Pret: 72 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Prin conţinutul de iod este esenţial în secreţia hormonilor tiroidieni şi în funcţionarea glandei tiroide, are efect diuretic, astfel fiind eficient în scăderea tensiunii arteriale, este afrodisiac, creşte libidoul şi potenţa, este benefic în tratamentul hemoroizilor şi în hemostază, este cunoscut şi efectul său antialergic. Prezintă un conţinut ridicat în asparagină, cu rol în menţinerea echilibrului acido-bazic al sângelui. Principalul efect este acela de curăţare a tractului renal. Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de sparanghel, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.
Datorită conţinutului ridicat în vitamine şi săruri minerale, este o importantă sursă de flavonoide şi antioxidanţi de origine vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor. Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!
Compoziţie:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de sparanghel, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan).
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Germeni

Producator: Made in Ungaria