Poze Germeni de seminte de dovleac 100capsule

     
Pin It


Germeni de seminte de dovleac 100capsule

Pret: 53 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Pentru tratamentul afecţiunilor prostatei „Sâmburele de dovleac a căzut pe pământ din buzunarul lui Dumnezeu şi nu există lucru mai sănătos pe pământ !” – se considera în medicina populară şi s-a utilizat din acele timpuri pentru tratamentul afecţiunilor prostatei. Datorită conţinutului său de 45% de acid linoleic este considerat şi azi principalul remediu în cazul afecţiunilor vezicii urinare şi ale prostatei. Cine poate, să-şi caute alinarea durerii în sâmburele de dovleac. Efectele sale de ameliorare a afecţiunilor prostatei au fost cunoscute încă din antichitate. Efectul deosebit al acestui produs în tratamentul afecţiunilor prostatei şi vezicii urinare se datorează - conform cunoştinţelor actuale - conţinutului ridicat în acid linolic (45%).
Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de dovleac, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.
Este bogat în vitamina B12 naturală şi vitamina E. Prezintă un conţinut ridicat în Li,Mg şi Se. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!
Compoziţie:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de seminţe de dovleac, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan).
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Germeni

Producator: Made in Ungaria