Poze Germeni de sambure de in 100capsule

     
Pin It


Germeni de sambure de in 100capsule

Pret: 52 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Împiedica depunerea colesterolului, adjuvant în infecţii ale stomacului şi al intestinelor. Seminţele de in sunt recunoscute în a avea efect benefic în prevenirea şi tratamentul cancerului de sân. Seminţele de in prezintă un important efect de prevenire a apariţiei cancerului mamar – acţiunea acestora fiind unanim recunoscută de cercetătorii din domeniu.
Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de in, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.
Prezintă un conţinut ridicat în acizi graşi Omega -3 şi lignan (un compus polifenolic special). Este o importantă sursă de vitamine (A, B, C, D, E) conţinând în acelaşi timp o imensă cantitate de săruri minerale (K, P, Mg, Ca, S, Fe, Na, Cl, Mn, Si, Zn, F, Al, I). Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!
Compoziţie:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de seminţe in, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan).
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Germeni

Producator: Made in Ungaria