Poze Germeni de ridichi 100capsule

     
Pin It


Germeni de ridichi 100capsule

Pret: 59 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Antibiotic natural, antiinflamator. Este o substanţă eficientă în combaterea inflamaţiilor, inclusiv a celor rebele la tratament, acţiune facilitată de conţinutul bogat în antibiotice naturale.

Au efect de epurare a ficatului şi rinichilor, slab efect diuretic şi de detoxifiere a organismului.
Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de ridichi, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.
Pe lângă conţinutul în vitamina B, este şi o importantă sursă de minerale (Fe, K, P). Necesitatea prezenţei acestui aliment în meniul zilnic este justificată prin conţinutul în compuşi valoroşi, cum ar fi uleiul de seminţe de muştar sau fosfaţii, respectiv enzimele. Datorită conţinutului de sorg, este bogat în flavonoide şi fito-antioxidanţi. Componenţii cei mai importanţi ai germenilor sunt enzimele,respectiv flavonoidele, care acţionează sinergic, prin potenţare reciprocă a acţiunii, formând un complex.
Compoziţie:
Germene de ridichi măcinat-liofilizat, 84 de tipuri de minerale, oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg (coajă), capsula –gelatină (dioxid de titan). Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Germeni

Producator: Made in Ungaria