Poze Germeni de morcovi 100capsule

     
Pin It


Germeni de morcovi 100capsule

Pret: 46 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Pentru afecţiuni oftalmologice şi cutanate Chiar şi strămoşii noştri bănuiau ceva, pentru că şi grecii şi romanii i-au acordat o mare importanţă. Această veche plantă de cultură este recomandată de medicina populară, de sute de ani, în cazul afecţiunilor ficatului, ale ochilor şi ale pielii. Digestia insuficientă, disfuncţia ficatului, acumularea metalelor toxice în ficat dau o culoare nesănătoasă pielii, cenuşie. Prin consumarea regulată a morcovului, pielea noastră va dobândi un ton uniform, la care contribuie şi vitaminele morcovului.

Digestia necorespunzătoare, funcţionarea deficitară a ficatului, acumularea metalelor cu efect toxic la nivelul ficatului pot determina modificări ale culorii epidermei de la aspectul sănătos la o coloraţie cenuşie. Consumul regulat al germenilor de morcov contribuie la menţinerea tonusului epidermei, efect datorat în parte vitaminelor din compoziţie.
Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de morcovi, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.
Produsul este bogat în vitamine (complexele de vitamine A, B, C, E, G şi K) respectiv săruri minerale Ca, K, Na, P, Fe, Mg şi Cr. În cel mai ridicat procent este prezentă provitamina vitaminei A, beta-carotenul. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!
Compoziţie:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de morcov, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan).
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe z

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Germeni

Producator: Made in Ungaria