Poze Germeni de lucerna  100capsule

     
Pin It


Germeni de lucerna 100capsule

Pret: 65 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Ajuta în cazul inflamaţiilor articulare, reumatism Conform tradiţiei, primii care au cultivat lucernă au fost arabii, în urmă cu două mii de ani şi ei au numit-o părintele tuturor alimentelor. În medicina populară se numea şi alimentul farmaceutic al celor suferinzi de gută (uricosis). Azi, ştim, că are şi un conţinut însemnat de estrogeni vegetali. Ajută la menţinerea echilibrului acido-bazic, astfel împiedică apariţia gutei, reduce inflamaţiile articulare şi simptomele reumatice. Conform tradiţiei, primii care au cultivat lucernă au fost arabii, în urmă cu două mii de ani şi ei au numit-o părintele tuturor alimentelor. În medicina populară, acest remediu natural s-a întrebuinţat în tratamentul colitelor. Efectul său roborant asupra organismului este de asemenea cunoscut.
Produsul este obţinuţi printr-o tehnologie unică de germenizare, îmbunătăţit cu 84 de tipuri de minerale, oligoelemente şi flavonoide. Este bogat în enzime şi compuşi importanţi: fitohormoni, saponine, acid L-succinic, clorofilă. Este o importantă sursă de vitamine (A, C, B12, D, E, K) şi minerale (Ca, P, Mg, Mn). Datorită conţinutului de sorg, este bogat în flavonoide, fito-antioxidanţi. Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!
Compoziţie:
Germeni de lucernă măcinată-liofilizată, 84 de tipuri de minerale, concentrat de oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg (coajă) , capsula –gelatină (dioxid de titan). Nici un fruct şi nici o plantă nu conţine atâtea enzime indispensabile digestiei.
• poate stimula secreţia lactată la femeile care alăptează;
• datorită conţinutului său de acid de chihlimbar ajută la menţinerea elasticităţii ţesutului conjuctiv.
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Germeni

Producator: Made in Ungaria