Poze Germeni de grau 100capsule

     
Pin It


Germeni de grau 100capsule

Pret: 52 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Pentru prevenirea bolilor tumorale. Este o sursă importantă de acizi graşi vegetali, polinesaturaţi – cu efecte benefice – şi de compuşi cu un rol semnificativ, printre altele, în prevenirea îmbolnăvirilor tumorale. Germenii de grâu au fost utilizaţi încă din Egiptul antic, respectiv în medicina populară pentru efectele sale roborante, fortificante şi depurative.
Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de grâu, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.
Prezintă un efect antioxidant puternic, fiind o importantă sursă de săruri minerale (Ca, K, Fe, Mg, P) şi vitamine (A, B, C, D, E). Este o importantă sursă de proteine, datorită conţinutului în aminoacizi esenţiali, care nu pot fi sintetizaţi în organism, ca atare produsul trebuie consumat în mod regulat. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!
Compoziţie:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de seminţe de grâu, pulbere de coajă de seminţe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan). Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Germeni

Producator: Made in Ungaria