Poze Germeni de graminae 100capsule

     
Pin It


Germeni de graminae 100capsule

Pret: 47 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Întareşte sistemul nervos Are efect specific neuroroborant. Nervii sunt înveliţi într-un manşon de mielină care favorizează transmiterea impulsului nervos. Conţinutul în uleiuri vegetale ale alacului are efect trofic asupra învelişului de mielină, implicit asupra sistemului nervos. Au un efect special, de întărire a sistemului nervos. Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de grâu alac (graminae), îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.
Datorită compoziţiei total diferite de cea a grâului comun, grâul alac este recomandat şi persoanelor cu intoleranţă la gluten. Are un conţinut proteic de şase ori mai ridicat faţă de grâul comun, însumând 17 – 2o %, iar conţinutul în aminoacizi este de asemenea însemnat. Conţine minerale (Fe, Mg, Ca, P, Se) şi vitamine (A, B, E) . Procentul de seleniu din compoziţie este de 7-8 ori mai ridicat comparativ cu alte cereale. Seleniul este important datorită efectului său antioxidant, util în prevenirea cancerului. Stimulează circulaţia sanguină, creşte aportul de sânge şi oxigen la nivel celular. Contribuie la dezvoltarea masei musculare. Este eficace în combaterea infecţiilor cauzate de Candida. La fumători, influenţează pozitiv capacitatea fizică şi intelectuală, respectiv procesul de regenerare al organismului. Produsul este un complex al substanţelor biogene din germeni, enzime şi fito-flavonoide. Efectul enzimelor şi al flavonoidelor este sinergic, de completare şi potenţare reciprocă.
Compoziţie:
Germeni de grâu alac (gramineie) măcinată-liofilizată, 84 de tipuri de minerale şi concentrat de oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg (coaja seminţelor) capsula –gelatină (dioxid de titan).
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Germeni

Producator: Made in Ungaria