Poze Flavitamin Taurin + Zn 100 capsule

     
Pin It


Flavitamin Taurin + Zn 100 capsule

Pret: 55 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, zinc şi polifenoli. Principala acţiune a zincului constă în reglarea glicemiei, în calitate de element structural al insulinei. Pe lângă insulină, zincul este prezent în circa şaptezeci de tipuri de enzime. Controlează şi reglează procesele metabolice din organism. Menţine integritatea celulară, este indispensabil sintezei proteinelor şi a acidului dezoxiribonucleic (ADN).
Principalele domenii de acţiune:
- sinteza insulinei
- metabolismul glucidic, lipidic şi a acizilor nucleici
- procesele de creştere
- maturizarea sexuală
- procesul de reproducere
Compoziţie: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii; extract uscat de seminţe de sorg; extract uscat de seminţe de mure, extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, acetat de zinc. Este bine cunoscut faptul că o alimentaţie săracă în vitamine duce în cele din urmă la apariţia diferitelor maladii, ca de exemplu: carenţa de vitamina C duce la scorbut, iar carenţa de vitamină D determină apariţia rahitismului. Puţini dintre noi suntem însă familiarizaţi cu faptul că este necesar să „consumăm” şi cantităţi mici de substanţe minerale şi metale, cum ar fi fierul, cuprul sau zincul. Zincul este de o importanţă vitală în reglarea glicemiei, controlarea proceselor metabolice, în acelaşi timp fiind componenta structurală a peste 120 de metalo-enzime – participă la sinteza acizilor nucleici şi a proteinelor , intervenind astfel în procesele de creştere, vindecarea rănilor, respectiv în formarea structurii spaţiale a insulinei.
Prezenţa zincului în cantităţi adecvate este necesară atât pentru menţinerea capacităţii gustative, cât şi în procesele de creştere, maturare sexuală şi reproducere. Organismul uman conţine circa 2-3 grame de zinc, concentraţiile cele mai mari ale acestui element întâlnindu-se la nivelul părului, ochilor şi a organelor reproductive masculine. Cantităţi mai mici se găsesc la nivelul ficatului, rinichilor, în muşchi şi piele. Cel mai important rol al zincului este însă în reglarea glicemiei, în calitate de element structural al insulinei. Zincul este cel mai important oligoelement în lupta organismului împotriva infecţiilor, respectiv pentru piele, păr şi unghii! Organismul are nevoie în permanenţă de suplimentarea rezervelor de zinc! Lipsa acestui element determină scăderea rezistenţei organismului, apariţia stărilor de oboseală accentuate, iar în adolescenţă – în special cu privire la sistemul reproducător – lipsa zincului poate duce la anomalii de dezvoltare. La adulţi, carenţa de zinc duce la vindecarea întârziată a rănilor, scăderea apetitului şi a capacităţii gustative, diaree, respectiv afecţiuni inflamatorii ale pielii. Necesarul de zinc creşte în sarcină şi alăptare.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Zinc: 10 mg DZR 100%
Total polifenoli: 16.6 mg
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg

 

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Minerale

Producator: Made in Ungaria