Poze Flavitamin Taurin+vitamina ß-caroten 100 capsule

     
Pin It


Flavitamin Taurin+vitamina ß-caroten 100 capsule

Pret: 55 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, beta-caroten şi polifenoli. Beta-carotenul este provitamina vitaminei A, şi este indicat în scopul creşterii aportului şi prevenirii carenţei de vitamină A. Protejează ochii şi pielea de efectele nocive!
Principalele domenii de acţiune:
- tulburări de vedere
- protecţie împotriva acţiunii nocive a radiaţiilor UV
- cloasmă
- integritatea pielii şi a ţesuturilor
- stimularea sistemului imunitar
Compoziţie: beta-caroten, taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii; extract uscat de seminţe de sorg; extract uscat de seminţe de mure; extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde. Protejează pielea împotriva acţiunii nocive a radiaţiilor UV ! Stimulează sinteza de pigmenţi la nivel celular, contribuind astfel la bronzarea uniformă a pielii. Este util şi în tratamentul cloasmei şi al hiperpigmentării pielii la vârstnici! Beta-carotenul prezintă sinergism de acţiune cu flavonoidele, contribuind astfel la apărarea împotriva acţiunii nocive a radicalilor liberi! Beta-carotenul conferă culoarea galben-portocalie caracteristică morcovilor, bostanului turcesc şi pepenelui galben, dar apare şi în gălbenuşul de ou. Beta –carotenul face parte din familia carotenoidelor (de unde provine şi denumirea acestuia) şi are la bază aşa-numita structură izoprenică. Beta-carotenul este provitamina vitaminei A (cu alte cuvine este precursorul acestei vitamine). Acest lucru înseamnă că beta-carotenul se transformă în vitamina A (retinol) care poate fi utilizată de organism.
Rezultate ale cercetărilor ştiinţifice
Studiile au demonstrat capacitatea carotenoidelor de a reduce incidenţa afecţiunilor cardio-vasculare şi de a normaliza nivelul de colesterol. Administrarea unor doze mari de beta-caroten în asociere cu vitamina C joacă un rol important în prevenirea cataractei. Unele studii au arătat că frecvenţa cancerului – în special cea a cancerului pulmonar – este mai scăzută în cazul acelor populaţii ale căror alimentaţie este bogată în carotenoide din legume şi fructe.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Beta-caroten: 10mg
Total polifenoli: 16,6 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Vitamine

Producator: Made in Ungaria