Poze Flavitamin Taurin+Vitamina Ester C 100 capsule

     
Pin It


Flavitamin Taurin+Vitamina Ester C 100 capsule

Pret: 50 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, vitamina C şi polifenoli. Noua formă a vitaminei C persistă mai mult în sânge, respectiv se elimină în cantităţi mai reduse!
Principalele domenii de acţiune:
- întărirea sistemului imunitar
- procesele oxido-reducătoare
- facilitarea absorbţiei fierului
- efect antialergic
- antiinflamator
Compoziţie: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii; extract uscat de seminţe de sorg; extract uscat de seminţe de mure; extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, L-ascorbat de calciu.
Vitamina C-ester este noua formă a vitaminei C, care persistă mai mult în sânge, respectiv se excretă în cantităţi mai reduse. Această combinaţie este solubilă nu numai în apă, ci şi în grăsimi, prin urmare absorbţia ei la nivelul celulelor organismului este mult mai bună. Este indicată şi persoanelor în cazul cărora administrarea unor doze ridicate de vitamină C prezintă probleme, deoarece caracterul neutru al acestei combinaţii împiedică iritarea mucoasei gastrice. Ca urmare a sinergismului de acţiune cu flavonoidele, vitamina C contribuie la menţinerea integrităţii sistemului circulator. Flavonoidele favorizează absorbţia vitaminei C, respectiv cresc eficienţa acesteia prin protejarea împotriva degradării rapide. Flavonoidele –datorită proprietăţii lor antioxidante – asigură valorificarea vitaminei C ca o vitamină adevărată.
Vitamina C este cea mai bine cunoscută şi cel mai frecvent utilizată vitamină, pentru care ne stau la dispoziţie cele mai multe studii clinice. Întăreşte sistemul imunitar, contribuie la lupta împotriva infecţiilor. Are efect antialergic, respectiv intervine în procesul de formare a globulelor roşii. Creşte protecţia împotriva cancerului, bolilor cardio-vasculare şi a cataractei. Prezintă efect antiinflamator şi de întărire a capilarelor şi ţesutului conjunctiv. Vitamina C favorizează absorbţia fierului. Facilitează regenerarea musculară la sportivi. Oferă protecţie împotriva efectelor negative cauzate de stresul fizic sau psihic. Necesarul de vitamină C la fumători este ridicat, deoarece fumatul epuizează rezervele de vitamină C ale organismului.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Vitamina C: 90 mg DZR 112,5%
Total polifenoli: 13.3 mg
din care:
-flavonoizi: 9.6 mg
-resveratrol: 0,0066 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Vitamine

Producator: Made in Ungaria