Poze Flavitamin Taurin+vitamina E 100 capsule

     
Pin It


Flavitamin Taurin+vitamina E 100 capsule

Pret: 50 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, vitamina E şi polifenoli. Vitamina E este un compus cu proprietăţi antioxidante, care contribuie la neutralizarea efectului nociv al radicalilor liberi acumulaţi în organism. Datorită efectului antioxidant, protejează integritatea membranei celulare, contribuind astfel la inhibarea proceselor de îmbătrânire.
Principalele domenii de acţiune:
- afecţiuni ale sistemului cardio-vascular
- piele catifelată
- favorizarea formării hematiilor
- afecţiuni ale prostatei
- tulburări ale potenţei
Compoziţie: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii, extract uscat de seminţe de sorg, extract uscat de seminţe de mure, extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, vitamina E.
Vitamina E este necesară tuturor celulelor organismului nostru, motiv pentru care efectele benefice ale acestei vitamine se resimt de către toate organele, începând de la inimă şi până la creier. Joacă un rol important şi în funcţionarea genelor, genele fiind purtătoarele informaţiilor biologice elementare. Deosebit de important este rolul vitaminei E în păstrarea pereţilor celulari în stare bună, respectiv menţinerea sănătăţii pielii, muşchilor, globulelor roşii, sistemului cardio-vascular, precum şi în stimularea sistemului imunitar, cu rol în apărarea organismului faţă de infecţii.
Spre deosebire de alte vitamine liposolubile, depozitarea vitaminei E are loc pe o perioadă scurtă în organism, motiv pentru care suplimentarea regulată devine necesară. Vitamina E este un membru recent al familiei vitaminelor, deoarece istoricul acestei vitamine datează abia de la începutul secolului XX. Descrierea structurii sale chimice în anul 1943 se datorează cercetătorului Fernholz. Opinia potrivit căreia uleiurile vegetale, cum ar fi uleiul de soia sau de alune sunt bogate surse alimentare de vitamină E, este greşită. Aceste uleiuri conţin forma de gama-tocoferol şi nu cea de alfa-tocoferol a vitaminei E. (Denumirea de tocoferol este denumirea chimică a vitaminei E, iar silaba „alfa” indică acea moleculă de vitamină E care este cea mai activă în organism.) În pofida faptului că şi gama-tocoferolul prezintă proprietăţi antioxidante, organismul nostru are nevoie în primul rând de alfa-tocoferol.
Nu este exclusă posibilitatea ca un consum excesiv de uleiuri vegetale să împiedice utilizarea alfa-tocoferolului de către organism.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Vitamina E: 12 mg DZR 100%
Total polifenoli: 16,6 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg

 

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Vitamine

Producator: Made in Ungaria