Poze Flavitamin Taurin + Myricetin 100 caps.

     
Pin It


Flavitamin Taurin + Myricetin 100 caps.

Pret: 74 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină şi polifenoli. Are un efect antiinflamator puternic şi de regenerare.
Principalele domenii de acţiune:
- complexul de bioflavonoide Flavin 7 şi substanţa sa activă principală – miricetina – prezintă un puternic efect antiinflamator şi de regenerare
- studiile efectuate în acest sens atestă faptul că acest produs are capacitatea de a bloca procesele de îmbătrânire la nivelul creierului (ex. boala Alzheimer)
Compoziţie: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii, extract uscat de seminţe de sorg, extract uscat de seminţe de mure, extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, extract uscat din miez de nucă, miricetină 80% (obţinut din miezul de nucă).
Se cunosc 13 grupuri principale de flavonoide care cuprind 4000 de compuşi. Compuşii cel mai frecvent întâlniţi în natură sunt cvercetina, kempferolul, miricetina, luteolina şi apigenina. Aceşti compuşi îşi exercită efectul benefic împreună cu ceilalţi antioxidanţi. Au efecte biologice importante în stimularea sistemului imunitar şi a activităţii ficatului, împiedică formarea trombilor, reduc riscul apariţiei astmului şi a alergiilor, scad nivelul colesterolului şi ritmul de creştere a celulelor tumorale. Efectul lor antiinflamator, antiviral şi bactericid este de asemenea cunoscut.
Complexul de bioflavonoide Flavin 7 şi substanţa sa activă principală – miricetina – prezintă un puternic efect antiinflamator şi de regenerare!
Studiile efectuate în acest sens atestă faptul că acest produs are capacitatea de a bloca procesele de îmbătrânire la nivelul creierului (ex. boala Alzheimer)!
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Myricetin: 16 mg
Total polifenoli: 14,6 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 10.2 mg
-resveratrol: 0,007 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Vitamine

Producator: Made in Ungaria