Poze Flavitamin Taurin + Mg 100 capsule

     
Pin It


Flavitamin Taurin + Mg 100 capsule

Pret: 49 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, magneziu şi polifenoli. Condiţia de bază pentru funcţionarea eficientă a nervilor şi muşchilor ! Ajută organismul să se adapteze la condiţiile de solicitare fizică şi intelectuală crescute. Contribuie la funcţionarea sănătoasă a muşchiului cardiac, muşchilor în general şi a sistemului nervos!
Principalele domenii de acţiune:
- condiţia de bază pentru funcţionarea eficientă a nervilor şi muşchilor
- ajută organismul să se adapteze la condiţiile de solicitare fizică şi intelectuală crescute
- contribuie la funcţionarea sănătoasă a muşchiului cardiac, muşchilor în general şi a sistemului nervos
- necesarul de magneziu creşte în sarcină şi alăptare
Compoziţie: taurină, carbonat de magneziu, gelatină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii, extract uscat de seminţe de sorg, extract uscat de seminţe de mure, extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), ceai verde.
Pentru buna funcţionare a organismului avem nevoie pe lângă vitaminele binecunoscute şi de diverse oligoelemente. Unul dintre cele mai importante oligoelemente şi substanţe minerale din organism este magneziul. Organismul uman conţine circa 20-30 grame de magneziu, repartizat uniform între oase şi spaţiul intracelular. Magneziul este cunoscut ca şi substanţa minerală cu efect protector asupra sistemului nervos. Acest lucru este adevărat, deoarece magneziul joacă un rol important în funcţionarea sistemului nervos, dar în acelaşi timp intervine şi în numeroase alte procese.
Este o substanţă minerală de importanţă vitală, necesară tuturor. Importanţa magneziului este indicată şi de prezenţa sa alături de potasiu la nivelul tuturor celulelor organismului, intervenind în toate procesele metabolice din organism, de asemenea este indispensabil activităţii a sute de enzime, respectiv în sinteza acizilor nucleici, proteinelor şi lipidelor. Nu poate fi înlocuit şi nici sintetizat de către organism, motiv pentru care aportul corespunzător al acestui element este deosebit de important.
Potrivit opiniei experţilor în domeniu, obiceiurile noastre alimentare precum şi calitatea necorespunzătoare a alimentelor consumate, sunt responsabile de aportul deficitar de magneziu în cazul multor persoane. Cantitatea de magneziu necesară funcţionării armonioase a organismului este în medie de 250-375 mg pentru adulţi, necesarul de magneziu crescând în sarcină şi alăptare. În aceste condiţii, în scopul dezvoltării normale a fătului şi a asigurării unei sarcini lipsite de complicaţii, doza recomandată este de 350-375 mg.
Stările de carenţă de magneziu pot apărea drept consecinţă a unui mod de viaţă nesănătos, lipsit de mişcare, datorită stresului cronic, consumului de ţigarete, alcool şi droguri, alimentaţiei nesatisfăcătoare din punct de vedere calitativ şi cantitativ, în anumite stări fiziologice ale organismului (sarcină, alăptare, copilărie, climacteriu), respectiv în anumite boli cronice. Dat fiind faptul că magneziul intervine în numeroase procese metabolice complexe, carenţa acestui element poate genera o gamă largă de simptome. Printre acestea se numără întârzierea dezvoltării osoase, tulburările de ritm cardiac, creşterea riscului de tromboză şi necroză a muşchiului cardiac. Lipsa magneziului poate cauza spasme musculare! Alte simptome includ depresia, cefaleea, ameţelile, tulburări ale capacităţii de concentrare, tulburări de comportament, anorexia, hipertensiunea şi formarea calculilor de oxalat de calciu. Concentraţia magneziului în organism poate scădea considerabil şi ca urmare a pierderilor altor substanţe minerale cauzate de diaree sau vomă. O atenţie deosebită se va acorda regimului alimentar la femeile gravide, deoarece carenţa magneziului în timpul sarcinii poate duce la creşterea riscului de avort spontan, naştere prematură, tulburări de dezvoltare şi declanşarea prematură a travaliului.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Magneziu: 120 mg DZR 32%
Total polifenoli: 6,6 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 4.6 mg
-resveratrol: 0,003 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Minerale

Producator: Made in Ungaria