Poze Flavitamin Taurin + Hesperidin 100 capsule

     
Pin It


Flavitamin Taurin + Hesperidin 100 capsule

Pret: 53 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, hesperidină şi polifenoli. Hesperidina face parte din bioflavonoidele citricelor. Are capacitatea de a întări pereţii venoşi şi a creşte elasticitatea capilară.
Principalele domenii de acţiune:
- întărirea pereţilor vaselor de sânge
- creşte elasticitatea capilară
- în afecţiuni cardio-vasculare
- antiinflamator
Compoziţie: taurină, complex de bioflavonoide Flavin (extract uscat de sâmburi de struguri roşii; extract uscat de seminţe de sorg, extract uscat de seminţe de mure, extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, hesperidină.
Este utilizat în principal în insuficienţa venoasă cronică şi împotriva aterosclerozei. Hesperidina, rutina şi alte bioflavonoide au capacitatea de a scădea permeabilitatea capilarelor şi inflamaţia. Aceşti compuşi sunt cunoscuţi sub numele generic de vitamină P. Cercetătorii consideră că produsul antioxidant numit hesperidină din compoziţia sucului de portocale, îmbunătăţeşte funcţia vaselor de sânge şi reduce riscul apariţiei bolilor cardio-vasculare. Hesperidina este un flavonoid de origine vegetală. (Flavonoidele se găsesc şi în struguri, vinul roşu, ceaiul verde şi negru, respectiv ciocolată.) Din ce în ce mai multe dovezi sugerează faptul că flavonoidele îmbunătăţesc starea de sănătate a celulelor delicate care acoperă pereţii vaselor de sânge. Activitatea acestor celule este cunoscută sub denumirea de „funcţie endotelială”. Tulburări în funcţionarea acestor celule pot duce la obstrucţionarea arterelor, fenomen care este considerat unul dintre cei mai importanţi factori de risc ai atacului de cord şi accidentului vascular cerebral.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Hersperidină: 90 mg
Total polifenoli: 13,3 mg ±10%
din care:
-flavonoizi: 9.3 mg
-resveratrol: 0,0066 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Vitamine

Producator: Made in Ungaria