Poze Flavitamin Taurin + Cr 100 capsule

     
Pin It


Flavitamin Taurin + Cr 100 capsule

Pret: 53 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, crom şi polifenoli. "Pentru o secreţie puternică de insulină!" Aportul corespunzător de crom este în special important pentru pacienţii cu diabet, deoarece contribuie la potenţarea efectului insulinei de reglare a glicemiei.
Principalele domenii de acţiune:
- reglarea glicemiei
- metabolismul glucidic
- boli coronariene
Compoziţie: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii, extract uscat de seminţe de sorg, extract uscat de seminţe de mure, extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, clorură de crom (III).
Cromul este un oligoelement important din dieta omului, cu rol în metabolismul normal al glucidelor.
Alimente bogate în crom sunt ciupercile, cerealele, unele condimente, zahărul brun, cafeaua, berea, ceaiul, vinul şi carnea. O sursă bogată de crom este şi drojdia de bere. Mecanismul posibilului efect de reglare a glicemiei atribuit cromului nu este încă pe deplin elucidat, probabil are loc prin potenţarea efectului insulinei. Acest mecanism poate implica creşterea densităţii receptorilor insulinici precum şi fosforilarea crescută a receptorilor insulinici, care se află în strânsă legătură cu sensibilitatea crescută la insulină. Rezultatele anumitor cercetări sugerează faptul că efectul cromului de ameliorare a toleranţei la glucoză poate fi explicat prin legarea ionilor de crom de un compus cu greutate moleculară mică, care rezultă în creşterea activităţii insulinei ca urmare a stimulării tirozin-kinazei. Unele dovezi experimentale promiţătoare evidenţiază capacitatea cromului de a ameliora toleranţa la glucoză, precum şi efectele benefice ale acestuia în diabet. Cercetări ştiinţifice aflate în fază incipientă sugerează un efect pozitiv al cromului asupra nivelului de lipide din sânge. Cromul prezintă un potenţial efect de reglare a glicemiei, putând juca un rol şi în scăderea nivelului de colesterol, respectiv prevenirea aterosclerozei. Concentraţii mici de crom se găsesc la nivelul ţesuturilor, acestea scăzând o dată cu înaintarea în vârstă. Poate avea un rol important în prevenirea bolilor coronariene şi a diabetului zaharat juvenil de tip I. Aportul corespunzător de crom este în special important pentru pacienţii cu diabet, deoarece contribuie la efectul insulinei de reglare a glicemiei. În mod asemănător, intervine şi în reglarea nivelului de lipide şi colesterol din sânge. Creşte masa musculară şi reduce ţesutul adipos.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Crom: 120 µg DZR 300%
Total polifenoli: 16,6 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg

 

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Minerale

Producator: Made in Ungaria