Poze Flavitamin Taurin + Ca+D3 100 capsule

     
Pin It


Flavitamin Taurin + Ca+D3 100 capsule

Pret: 92 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, calciu, vitamina D3 şi polifenoli. Calciul în combinaţie cu vitamina D3 îşi potenţează reciproc absorbţia.
Principalele domenii de acţiune:
- întăreşte oasele şi dinţii
- prevenirea, respectiv ameliorarea osteoporozei
Compoziţie: taurină, carbonat de calciu, gelatină, ceai verde, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii; extract uscat de seminţe de sorg; extract uscat de seminţe de mure; extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), vitamina D3. Calciul este necesar menţinerii structurii oaselor şi dinţilor, respectiv în scopul asigurării funcţionării optime a muşchilor şi sistemului nervos. Calciul este un element biogen, indispensabil tuturor organismelor vii. Sărurile de calciu stau la baza sistemului osos şi a danturii tuturor organismelor vertebrate. Calciul apare însă şi în muşchi, sânge şi alte lichide biologice, respectiv organe. Calciul joacă un rol important în nutriţie. Prezenţa lui este indispensabilă în copilărie în scopul dezvoltării armonioase a scheletului osos şi dinţilor, din acest motiv alimentaţia copiilor şi adolescenţilor trebuie să conţină cantităţi adecvate de calciu. Vitamina D3 joacă un rol important în formarea şi menţinerea unui schelet şi a unei danturi sănătoase şi puternice. Vitamina D3 favorizează absorbţia calciului, prezenţa acestei vitamine fiind totodată necesară şi depozitării calciului la nivelul oaselor. Carenţa acestui element duce la apariţia rahitismului. La bătrâneţe, structura ţesutului osos devine mai rarefiată, fenomen care duce la apariţia osteoporozei. Această maladie poate fi asociată cu tulburări în metabolismul calciului la nivel osos. Deseori, osteoporoza este diagnosticată într-o fază avansată, când datorită pierderilor osoase abundente, oasele devin friabile. În aceste condiţii,vindecarea fracturilor devine foarte dificilă.
Descriere detaliată: - Capsule FlaVitaMin+Taurină Calciu
- Capsule FlaVitaMin+Taurină Vitamina D3

Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Carbonat de calciu: 400 mg DZR 50%
Vitamina D3: 5 µg DZR 100%
Total polifenoli: 3,3 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 2.3 mg
-resveratrol: 0,0016 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg

 

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Minerale cu vitamine

Producator: Made in Ungaria