Poze Flavitamin Seleniu 100capsule

     
Pin It


Flavitamin Seleniu 100capsule

Pret: 58 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, seleniu şi polifenoli. Produsul este esenţial pentru creştere, întreţinerea părului şi pielii, respectiv în funcţionarea vederii. Joacă un rol important în activitatea hepatică şi reproducere.
Principalele domenii de acţiune:
- este esenţial pentru creştere, întreţinerea părului şi pielii, respectiv în funcţionarea vederii
- joacă un rol important în activitatea hepatică şi reproducere
- are efect benefic asupra componentelor sistemului imunitar
- este un compus cu efect antitumoral marcant şi antitrombotic
Compoziţie: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii, extract uscat de seminţe de sorg, extract uscat de seminţe de mure, extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, selenit de sodiu.
Seleniul este un antioxidant potent, cu capacitatea de a vindeca numeroase boli, printre care şi cancerul.
Numeroşi oameni de ştiinţă consideră seleniul un mineral cu remarcabile proprietăţi curative, cercetările din zilele noastre axându-se în special pe potenţialul său efect antitumoral. În organism, seleniul apare în cantităţi extrem de mici – urme – cu toate acestea, are un rol deosebit de important în procesul de creştere, fertilitate, funcţia hepatică, întreţinerea părului şi a pielii, respectiv în funcţionarea vederii. Date recente sugerează faptul că seleniul intervine şi în sinteza formei active a hormonului tiroidian, cu rol esenţial în funcţionarea celulelor. Este prezent în toate celulele organismului, cele mai mari concentraţii găsindu-se la nivelul rinichilor, ficatului, splinei, pancreasului şi a testiculelor. Seleniul participă la sistemul de protecţie a organismului împotriva agenţilor oxidanţi , cu rol în blocarea acţiunii radicalilor liberi asupra moleculei de ADN. Pe de o parte, funcţionează ca şi antioxidant ca atare, iar pe de altă parte joacă un rol vital în funcţionarea enzimei numite glutation-peroxidază cu efect antioxidant, cu efect protector împotriva toxinelor pătrunse în organism odată cu alimentaţia sau din mediu. Acest efect antioxidant complex al seleniului explică rolul său în prevenirea afecţiunilor cauzate de radicalii liberi, cum ar fi cancerul, bolile cardio-vasculare, accidentul vascular cerebral, cataracta, afecţiunile maculare, precum şi în încetinirea procesului de îmbătrânire. Are efect benefic asupra unora dintre componentele sistemului imunitar, intervenind în sinteza şi activitatea leucocitelor, respectiv în funcţionarea glandei copilăriei (timus).
Un studiu efectuat pe un număr mare de pacienţi cu cancer a evidenţiat faptul că în cazul pacienţilor cu o concentraţie scăzută de seleniu în organism, numărul tumorilor maligne depistate a fost mai mare, iar în urma tratamentului şansele de reînnoire a tumorilor şi metastazare, respectiv ratele de mortalitate au fost mult mai ridicate în comparaţie cu pacienţii având un nivel crescut de seleniu în organism. Seleniul poate reduce riscul de accident vascular cerebral şi infarct, datorită efectului său antitrombotic, crescând în acelaşi timp nivelul HDL-colesterolului ("colesterol bun") din sânge, în detrimentul LDL-colesterolului ("colesterolul rău"), contribuind astfel la menţinerea sănătăţii sistemului cardio-vascular.
Preparatele pe bază de seleniu sunt deosebit de utile fumătorilor şi pacienţilor care au prezentat în antecedente infarct sau accident vascular cerebral, cu toate acestea aportul zilnic adecvat este util pentru toată lumea.
Seleniul este necesar bunei funcţionări a sistemului imunitar, în lupta împotriva agenţilor patogeni şi a celulelor tumorale, dar şi în stimularea capacităţii de apărare a organismului. Conţinutul în seleniu al solului este adeseori scăzut, putând juca – după opinia multora – un rol important în numărul mare de decese cauzate de infarct.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Seleniu: 55 µg DZR 100%
Total polifenoli: 16,6 mg
din care:
-flavonoizi: 11,6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Minerale

Producator: Made in Ungaria