Poze Flavin 7 500ml

     
Pin It


Flavin 7 500ml

Pret: 220 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Flavin7 este extractul unor fructe cu efecte fiziologice remarcabile, are un continut crescut de flavonoizi, polifenoli si antioxidanti vegetali.

Prin utilizarea sistematica Flavin 7 diminueaza actiunea nociva a radicalilor liberi ajunsi in organism sau formati la acest nivel, protejand in acest fel celulele si asigura functionarea normala a acestora. Flavin 7 are, prin urmare, actiune profilactica importanta.

In cazul bolilor constituite, Flavin7 diminueaza efectele adverse ale terapiei traditionale si faciliteaza efectul benefic al acesteia.

 

Flavin7 este recomandat: 
- bolnavilor cu tumori, in completarea tratamentelor traditionale, pentru eliminarea eventualelor efecte secundare ale acestora; 
- in cazul bolilor cardiovasculare, in scleroza , in cazul formarii trombozei; 
- pentru intarirea organismului slabit de boli, ca si completare a terapiilor traditionale;
- in diabetul varstnicilor; 
- in cazul celor suferinzi de alergii; 
- pentru intarirea sistemului imunitar.

Contraindicatii: Hipertiroidie, insuficienta renala.

Doza zilnica recomandata pentru Flavin 7 sirop:

Profilactic 5 ml zilnic in cure de 4-6 luni, iar peste varsta de 40 de ani este recomandat o doza zilnica de 2 x 5 ml. 
In cazul completarii terapiei traditionale, doza se ridica la 15-20 ml/zi in mai multe prize. Tinut sub limba cateva minute, se obtine o absorbtie mai rapida . Se poate adauga la sucuri de fructe, ceaiuri caldute, apa. Se agita inainte de intrebuintare! Nu contine conservanti, de aceea, dupa deschidere se pastreaza in frigider.

Ce trebuie sa stiti despre flavonoide continute in Flavin 7?

Flavonoidele sunt produsi secundari ai metabolismului plantelor capabile de fotosinteza, fiind incadrati in categoria compusilor cu structura polifenolica.
Flavonoidele isi exercita actiunea in principal la nivelul sistemului digestiv si circulator, fiind absorbiti la nivel intestinal. Prin actiunea de legare a radicalilor liberi, prezinta un efect antioxidant marcat.
(Prin antioxidanti intelegem acele molecule cu structura stabila, care se leaga de agentii oxidanti cu structura instabila, neutralizandu-i. Rolul agentilor oxidanti in aparitia afectiunilor cardio-vasculare si a imbatranirii precoce, este bine cunoscut.)
Studiile actuale privind flavonoidele arata ca acestea impiedica activarea substantelor cancerigene, prin faptul ca blocheaza sistemele enzimatice implicate in cancerogeneza. 
Efectul biologic favorabil al flavonoidelor a fost studiat in numeroase clinici si laboratoare autohtone si din strainatate.
Prin impiedicarea proceselor oxidative a acizilor grasi de la nivelul peretilor celulari, flavonoidele exercita o actiune deosebit de benefica asupra sistemului cardio-vascular. Scad nivelul colesterolului, prin urmare reduc riscul aterosclerozei, cresc elasticitatea peretilor sanguini, asigurand o inalta protectie impotriva trombozei.
Consumul regulat al flavonoidelor continute in Flavin 7 poate preveni aparitia bolilor cardio-vasculare cauzate de stres.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Antitumorale

Producator: Made in Ungaria