Poze Coada soricelului 100 caps

     
Pin It


Coada soricelului 100 caps

Pret: 59 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Lignanii de origine vegetală, pe lângă efectul antiviral şi antibacterian, prezintă şi efecte pozitive marcate asupra tubului digestiv şi în tratarea diferitelor tumori hormon-dependente. - Lignanii contribuie la menţinerea sănătăţii ţesutului mamar
- Contribuie la păstrarea sănătăţii stomacului şi tubului digestiv
- Au proprietăţi asemănătoare estrogenilor, fiind utili în menopauză
Cercetătorii din Canada au raportat rezultate neaşteptate în lupta împotriva cancerului mamar. Au observat faptul că seminţele de in pot contribui la procesul de vindecare al acestei forme de cancer.
Consumul sistematic de prăjituri speciale preparate cu seminţe de in în cazul pacientelor cu cancer mamar a determinat încetinirea considerabilă a creşterii tumorilor, iar în numeroase cazuri chiar scăderea în dimensiuni a acestora. Cercetătorii susțin că acest efect a fost demonstrat anterior în experimente pe animale.
COADA ŞORICELULUI
Enzima din compoziţia acestei plante împiedică metabolizarea progesteronului, crescând astfel nivelul de progesteron din organism. Acest fenomen poate avea efecte benefice asupra echilibrului metabolismului hormonal. În cazul în care acest echilibru important este perturbat, organismul semnalează prin simptome specifice acest lucru.
Perturbarea echilibrului hormonal este cauza diferitelor afecţiuni ginecologice, care apar la numeroase femei şi la orice vârstă. Simptomele includ crampele menstruale, dereglările ciclului menstrual, inclusiv afecţiunile ginecologice cronice. Pe lângă acestea:
- Coada şoricelului ameliorează filtrarea renală
- Poate avea un efect calmant în crampele abdominale
- Prezintă un efect calmant asupra gâtului, faringelui şi corzilor vocale.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Produse Naturiste

Producator: Made in Ungaria