Poze Biosa Flora 250 ml

     
Pin It


Biosa Flora 250 ml

Pret: 48 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

In condiţiile în care substanţele nutritive din alimentaţie nu pot fi valorificate corespunzător atât din punct de vedere calitativ cât şi cantitativ, chiar şi un regim alimentar sănătos poate fi de prisos. În acest scop, buna funcţionare a stomacului şi tractului digestiv sunt cerinţe esenţiale.
Flora bacteriană sănătoasă este formată în principal din speciile de Lactobacilus şi Bifidobacterium pe lângă numeroase alte specii bacteriene. Abundenţa acestor bacterii joacă un rol important în împiedicarea multiplicării bacteriilor patogene şi a formării substanţelor nocive, precum şi în prevenirea bolilor infecţioase şi alergice. Importanţa microflorei intestinale în formarea sistemului imunitar, menţinerea structurii intestinale normale şi în obţinerea unui răspuns imunologic optim, este covârşitoare.
70% din substanţele cu rol imunologic se formează la nivelul tractului digestiv!
Sarcina acestora constă în împiedicarea înmulţirii bacteriilor patogene, a paraziţilor intestinali şi a ciupercilor, precum şi în facilitarea digestiei. Măresc absorbţia nutrienţilor, sintetizează vitaminele din complexul B şi acidul folic, au rol în metabolizarea lactozei, facilitează peristaltismul intestinal, măresc capacitatea de reacţie a sistemului imunitar, scad efectele secundare provocate de antibiotice.
Inamicii florei bacteriene sunt: fumatul, consumul de alcool, stresul, factorii de mediu, alimentaţia necorespunzătoare, tratamentul cu antibiotice, chemoterapia, radioterapia, alte terapii medicamentoase, apa clorinată, consumarea cărnii provenite de la animalele din crescătorii, maladiile inflamatorii ale tractului digestiv, constipaţia, diareea.
Tulburările cauzate de factorii de mai sus pot fi uşor tratate prin aportul de probiotice.
Biosa Flora conţine extracte de plante medicinale şi fructe îmbogăţite cu culturi de bacterii lactice şi flavonoide. Produsul conţine un amestec special de bacterii benefice, iar antioxidanţii din compoziţie au rolul de a stimula capacitatea de apărare a organismului. Aceste bacterii benefice acţionează direct asupra mucoasei intestinale, putând fi valorificate de la acel nivel.
Datorită pH-ului scăzut (3,5) al produsului, bacteriile se află în stare inactivă, multiplicarea lor având loc doar din momentul ajungerii în organism. Prin intermediul procesului de digestie, bacteriile benefice duc la formarea acidului lactic, care are rol de reglare a pH-ului de la nivelul tractului digestiv şi de împiedicare a multiplicării bacteriilor patogene.
Prin utilizarea produsului Biosa Flora putem asigura buna funcţionare a sistemului nostru imunitar.
Potenţează acţiunea detoxifiantă a ficatului, scade inflamaţia din cadrul afecţiunilor inflamatorii ale mucoasei intestinale, scade frecvenţa episoadelor de diaree şi balonări. Împiedică formarea tumorilor prin neutralizarea substanţelor cu caracter tumorigen, mai ales la nivelul colonului. Flora bacteriană sănătoasă joacă un rol cheie în ciclul estrogenic al femeilor, contribuind astfel la ameliorarea simptomelor menopauzei.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Produse Naturiste

Producator: Made in Ungaria