Poze ASEA Bax 4x1000ml

     
Pin It


ASEA Bax 4x1000ml

Pret vechi: 825 RON Reducere 13%

Pret nou: 720 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

ASEA BAX 4x1000ml

La fiecare bax ASEA(ce contine 4 sticlex1000ml) comandat primiti 1buc pahar gradat de 60ml GRATIS.

ASEA  este cea mai mare descoperire stiintifica si medicala din ultimii 100 de ani!

Organismul nostru este un lucru uimitor, este construit pentru a se vindeca singur. Cheia unei vieti  mai sanatoase, tinere si  mai lungi o reprezinta procesele de vindecare/reparare din interiorul celulelor ce fac parte din organismul nostru. S-a dovedit stiintific ca moleculele de semnalizare Redox participa la toate functiile de reparare a celulelor si la cresterea imunitatii, iar absenta lor ar duce la moartea organismului in cateva secunde . Prin actiunea lor, moleculele de semnalizare Redox reprezinta un ajutor inegalabil in majoritatea bolilor si a tuturor proceselor degenerative.

  • ASEA este o solutie perfecta pentru o lume imperfecta!
  • Imaginati-va o masina perfecta. Aceasta masina ar functiona intotdeauna la parametri maximi, asa cum a fost conceputa. Si-ar produce produce eficient si propria energie. Deasemenea, s-ar repara, s-ar reconstrui sau s-ar inlocui atunci cand ar fi nevoie.
    Suna utopic? Ei bine, chiar nu este utopie – aceasta masina perfecta este celula umana. Cand suntem tineri si in forma, celulele noastre functioneaza cu o eficienta perfecta, producand energia necesara organismului si reparandu-se atunci cand este nevoie.
  • Pe masura ce inaintam in varsta, celulele noastre-aceste masini perfecte, dealtfel-devin din ce in ce mai putin eficiente. Mai mult de-atat, lumea moderna in care traim agreseaza in mod particular celulele, prin alimentatia saraca in nutrienti, nivelul ridicat de stres, si un permanent atac al radicalilor liberi si toxinelor. Rezultatul? Celule deteriorate, nesanatoase, care duc la o stare de sanatate dezechilibrata si chiar la boli foarte grave.

Moleculele de semnalizare Redox: Vitale pentru sanatate

Din fericire, aceasta problema poate fi rezolvata acum. Cu mai mult de 16 ani in urma, un grup de entuziasti cercetatori din domeniul medicinei si ingineriei au descoperit o metoda speciala de a crea si de a stabiliza molecule native, originare, specifice organismului uman. Aceste cercetari stau in spatele tehnologiilor care au dus la realizarea ASEA, oferind o cale de a furniza organismului aceste molecule de semnalizare Redox intr-o forma stabilizata, necesare unei sanatati celulare optime.

Desi au trecut doar aproximativ zece ani de la imbratisarea de catre medicina moderna a stiintei moleculelor de semnalizare Redox, actiunea acestora este recunoscuta acum ca un proces esential in care anumite molecule reactive actioneaza ca mesageri vitali in anumite functii ale corpului, in mod special in activitatile ce tin de sistemul imunitar si de activarea antioxidantilor. ASEA, primul si singurul supliment alimentar ce contine molecule de semnalizare Redox, ajuta celulele organismului dumneavoastra sa redevina masinile care au fost proiectate sa fie perfecte.

Un agent multivalent pentru activarea sanatatii

Faptul ca moleculele de semnalizare Redox au o functie singulara, nu inseamna ca potentialul lor este limitat la aceasta functie. De fapt, tocmai datorita acestui mecanism vital, pot influenta pozitiv toate sistemele si organele.

Spre exemplu, Moleculele de semnalizare Redox sunt esentiale pentru performanta antioxidantilor. Inainte de a-si indeplini functia lor de anihilare a radicalilor liberi, antioxidantii trebuie sa fie „porniti”, sau activati. Iar moleculele de semnalizare Redox-ca cele aflate in ASEA-actioneaza „comutatorul”. Intr-un studiu recent efectuat „in vitro”, s-a constatat ca aportul de ASEA creste eficienta antioxidantilor cu mai mult de 500%!

In plus, moleculele de semnalizare Redox asigura un suport absolut necesar sistemului imunitar. Celulele comunica mult mai eficient, fiind in acest fel mult mai apte sa respinga o amenintare nedorita pentru sanatate. Bineinteles ca datorita acestor insusiri, ASEA ofera deosebite calitati anti-aging, care nu pot fi intalnite la nici un alt produs.

ASEA este util tuturor

Mame si familii: Mamele au un interes particular pentru a mentine sanatatea si forma fizica a copiilor, adolescentilor si chiar a copiilor deveniti adulti.

Atleti: Spre deosebire de orice alt supliment alimentar pentru sportivi, ASEA poate ajuta atletii sa-si imbunatateasca performanta prin cresterea nivelului de energie produsa in celule, prin cresterea fortei si a rezistentei, prin intensificarea functiilor mentale si a refacerii de dupa efort.

Consumatorii de produse anti-aging: Persoanele adulte si in varsta sunt preocupate de modul in care inaintarea in varsta le afecteaza sanatatea. ASEA a fost demonstrat a poseda puternice calitati anti-imbatranire.
Persoanele care-si protejeaza sanatatea: Bineinteles ca oricine are o minima preocupare pentru propria stare de sanatate ar trebui sa aiba in vedere ASEA. De efectele sale unice si multivalente boate beneficia oricine.

Ce sunt moleculele de semnalizare Redox?

Speciile reactive de oxigen si Speciile reduse

Celulele noastre sunt literalmente pline sau inconjurate cu apa sarata, care reprezinta principala materie prima din care se produc moleculele simple de semnalizare Redox. Aceste molecule sunt molecule simple rezultate prin rearanjarea atomilor de apa(H2O), sare (NaCl), si azot(N2), cele mai abundente molecule ale organismelor vii. Cate va exemple de molecule simple de semnalizare Redox sunt superoxodul de hidrogen(HO2), peroxidul de hidrogen(H2O2), acidul hipocloros(HOCl) si oxidul nitric(NO), pe langa multe altele. Moleculele de semnalizare Redox pot fi clasificate in doua mari categorii, Speciile Reactive de Oxigen(ROS-reactive oxigen species) si Speciile reduse(RS-reduced species). Cand sunt izolate, cele mai multe dintre moleculele de semnalizare Redox individuale sunt potential toxice, reactive si instabile. Insa, celulele din toate formele de viata de pe planeta au invatat sa produca amestecuri stabile, non-toxice de ROS si RS ce servesc scopurilor fundamentale din interiorul si din afara celulelor.

Amestec perfect echilibrat(pH-7,35)

In sangele, tesuturile si celulele noastre exista un amestec perfect echilibrat si stabil de molecule de semnalizare Redox. S-a aratat ca acest amestec are pH-ul aproape de neutru(7,35), care este pH-ul mediu al sangelui si fluidelor corporale. Trebuie subliniat ca acest amestec stabil si echilibrat de molecule de semnalizare Redox nu poate fi realizat prin simpla amestecare a componentelor(amestecul ar fi toxic si dezechilibrat). Amestecul non-toxic si echilibrat se obtine prin procese electrochimice si enzimatice complexe in interiorul celulelor si tesuturilor. Amestecul perfect echilibrat de molecule de semnalizare ROS si RS din corp apropiat de pH-ul neutru si de potentialul Redox neutru(RP) pot balansa echilibrul chimic al mediului in acre actioneaza, in functie de necesitati. Aceasta este frumusetea si importanta mesagerilor de semnalizare Redox, ei se afla pretutindeni si aprticipa in toate procesele care intretin viata.

Speciile cu continut de clor

Unele dintre grupurile de molecule Redox din corpul nostru contin clor. Aceste nu sunt forme dezechilibrate cum ar fi clorul molecular sau inalbitorii(Cl2, NaOCl) ce sunt utilizate pentru dezinfectarea piscinelor sau clorinarea apei potabile. Aceste forme dezechilibrate de clor sunt iritante si toxice, desi sunt totusi suportate de organism. De fapt, anumite amestecuri dezechilibrate sunt chiar utilizate de sistemul imunitar ca arme impotriva microbilor. Amestecurile perfect echilibrate de molecule de semnalizare Redox, in schimb, au toxicitate zero si nu sunt iritante, ba dimpotriva, sunt calmante pentru tesuturi, inclusiv pentru ochi. Aceste amestecuri echilibrate de molecule de semnalizare Redox, exista deja in toate tesuturile si sunt utilizate de aceste tesuturi in toate procesele. Secretul consta in echilibru.

Producerea Redox in mitocondrii

Sursa primara de molecule de semnalizare Redox pentru toate celulele vii este in mitocondrii. Mitocondriile traiesc in interiorul celulelor si produc 95% din energia(ATP-Adenozintrifosfat) utilizata de intregul organism. In fiecare celula exista intre 10 si 5000 de mitocondrii. Greutatea totala a tuturor mitocondriilor din toate celulele reprezinta peste jumatate din masa uscata a organismului. Mitocondriile sunt cele care transforma zaharurile din alimente in combustibilul celulei- ATP , precum si cele care produc semnificative cantitati de ROS si RS care sunt rapid mixate, echilibrate si stabilizate prin actiunea enzimelor pentru a forma grupuri de molecule de semnalizare Redox. Aceste molecule de semnalizare Redox sunt mesagerii si transportatorii in toate celulele si tesuturile corpului.

ASEA-procesul productiv

La ASEA, intregul proces productiv este sub controlul companiei de la inceput pana la sfarsit. Niciuna dintre activitati nu este externalizata.

Fiecare sticla de ASEA care iese pe poarta companiei este in conformitate cu toate standardele. Fiecare utilaj, echipament, materiile prime si flacoanele utilizate indeplinesc sau depasesc cerintele FDA(Food and Drug Administration) pentru productia de alimente sau suplimente alimentare. Toate echipamentele de laborator utilizate pentru testarea calitatii fiecarui lot au fost calibrate dupa cerintele NIST(National Institute of Standards and Tehnology)

Compania este mandra sa realizeze un produs de cea mai inalta calitate si la cele mai severe standarde de control, de aceea a investit resurse imense pentru a se asigura ca acest produs corespunde propriilor standarde auto-impuse.

1. Este prima si singura sursa de molecule Redox stabilizate si echilibrate ce poate fi introdusa din afara corpului
2. Sustine activitatea vitala de comunicare intracelulara
3. Creste imunitatea
4. Protejeaza celulele de actiunea radicalilor liberi
5. Creste eficienta antioxidantilor cu peste 500%
6. Asigura un suport de calitate sportivilor
7. Este sustinut de cercetari si studii clinice
8. Este complet compatibil cu organismul, fiind molecule native
9. Dovedit a fi complet sigur, avand toxicitate zero

O masina(a timpului) intr-o sticla

Noi traim si murim la nivel celular. Organismul este programat pentru a fi sanatos, este programat sa se protejeze, sa-si repare si sa-si inlocuiasca celulele. Cu timpul, insa, aceste abilitati ale organismului se diminueaza semnificativ. Avem si o definitie pentru acest proces: imbatranirea.

Cheia catre toate procesele de protejare, reparare, si inlocuire a celulelor este un grup specializat de molecule: moleculele de semnalizare Redox. Corpul tau le produce in fiecare minut, in fiecare zi. Dar odata cu trecerea timpului, corpul devine mai putin eficient in acest proces. De fapt, in timp ce copii au un nivel al asa-numitului „healing response”(capacitate de autovindecare) aproape de 100%, o persoana de 70 de ani are acest nivel la 10%.

La asta se reduce pana la urma batranetea. Diminuarea capacitatii de autovindecare.

Raspunsul? Singurul supliment din lume care contine molecule de semnalizare Redox, respectiv ASEA.

Fă singur socotelile:
• Imbatranirea-scaderea abilitatii organismului de a-si proteja, repara si inlocui celulele
• Moleculele Redox-cheia catre eficientizarea protectiei, repararii si inlocuirii celulelor
• ASEA-singurul supliment din lume ce contine molecule de semnalizare Redox

Cand vine vorba de imbatranire, moleculele de semnalizare Redox sunt cheia, iar ASEA reprezinta raspunsul.

Moleculele de semnalizare Redox

Organismul uman lucreaza in permanenta sa mentina sanatatea celulara. Fa ce acest lucru prin echilibrarea moleculelor reactive care elibereaza organismul de compusii daunatori si indeparteaza stresul oxidativ sau distrugerile cauzate de radicalii liberi la nivel celular. Cand aceste molecule reactive sunt intr-un echilibru potrivit, sistemul imun si procesele de vindecare funtioneaza la nivel optim.

In fiecare zi apar noi si noi studii si cercetari sau se publica articole despre acest proces de „Semnalizare redox”, facand din acest subiect un domeniu cu dezvoltarea cea mai rapida in stiinta. ASEA este primul si singurul amestec perfect echilibrat si stabil de asemenea molecule de semnalizare Redox care exista in afara corpului si care poate fi utilizat pentru a mentine echilibrul perfect in interiorul corpului in sustinerea sistemului imun si a proceselor de vindecare.

Ce inseamna semnalizarea Redox pentru tine?

Ajuta la pastrarea si refacerea sanatatii tesuturilor si celulelor

Cand celulele si tesuturile sunt distruse de agresiunile vietii cotidiene(radiatii solare, toxine, taieturi, zgarieturi, efort fizic, infectii, radiatii, etc.), ele trimit semnale redox pentru ajutor. Aceste semnale declanseaza o cascada de mesageri ce sunt rapid distribuiti in toata zona afectata, determinand procesul de vindecare(alimentarea cu sange este redirectionata, actiunea antioxidantilor nativi este intensificata, repararea ADN este stimulata, raspunsul imun este initiat, comunicarea celulara este imbunatatita, regenerarea este pornita, etc.) Procesul de vindecare este un efort foarte bine orchestrat, fie de a repara celulele afectate, fie de a provoca moartea celulelor iremediabil distruse si de a le inlocui cu altele sanatoase pentru a vindeca tesutul sau organul afectat.

Crescand cantitatea de molecule de semnalizare redox echilibrate in celulele sau tesuturile tale, pur si simplu ajuti acest efort bine orchestrat sa devina mai eficient. Cum s-ar spune in termeni tehnici, se lubrifiaza angrenajele, facand mult mai sigura repararea sau inlocuirea celulelor. Celulele sanatoase sunt mult mai capabile sa se apere singure, sistemul imun este mult probabil sa raspunda corect, comunicarea intercelulara este mult mai limpede si eficienta. Conceptul stiintific este elegant, acesti mesageri de semnalizare Redox nu determina sistemul sa actioneze sau sa reactioneze altfel decat o face in mod natural. Pur si simplu clarifica semnalele care ajuta sistemul imun si procesele de vindecare sa actioneze asa cum ar trebui, si sa le faca in acest fel mai eficiente.

Beneficii anti-aging

Pe masura ce imbatranim, procesele de vindecare devin din ce in ce mai putin eficiente. Celulele sau tesuturile afectate nu se mai vindeca sau nu se mai inlocuiesc la fel de rapid ca in tinerete. Treptat, aceste tesuturi sau celule bolnave se inmultesc si prolifereaza, luand locul tesuturilor „tinere”, pornind o spirala descendenta care duce catre imbatranire si moarte.

Crescand amestecul echilibrat de molecule de semnalizare Redox, care deja se afla in corp, prin ingestia de ASEA se intensifica procesele de vindecare si inlocuire a celulelor. Celulele afectate sunt stimulate sa se repare singure sau sa moara, fiind inlocuite de vecinele sanatoase. Celulele sanatoase sunt stimulate sa se apere singure toxinelor, infectiilor, stresului, etc. Pe scurt, celulele sunt stimulate sa ramana tinere si sanatoase.

Creste eficienta scuturilor antioxidante ale celulei

Anumite molecule de semnalizare Redox sunt utilizate pentru a reincarca si activa antioxidantii nativi ce se gasesc in interiorul celulei si care o protejeaza de stresul oxidativ si de radicalii liberi. Celulele tale sunt pline de acesti antioxidanti nativi, care sunt plasati ca bariere de protectie pentru partile sensibile ale celulei, cum ar fi ADN-ul din nucleu. In fiecare microsecunda, miliarde de asemenea antioxidanti isi duc la indeplinire sarcina de a proteja fiecare celula de atacul radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt de asemenea nativi, rezultati in urma proceselor metabolice normale ale zaharurilor care produc energie. Atat timp cat amestecul de molecule de semnalizare Redox este echilibrat, antioxidantii din celule si tesuturi pot sa-si realizeze scopul de auto-aparare impotriva acestor oxidanti.

Prin aportul suplimentar de molecule de semnalizare Redox, scuturile de protectie naturale ale celulei sunt activate facand celulele si tesuturile mult mai apte sa se apere singure.

Armonizeaza canalele de comunicare intracelulare

Fiecare celula din organism TREBUIE sa fie apta sa comunice cu vecinele sale pentru a functiona corect. Canalele de comunicare existente permit mesagerilor sa circule intr-un sens sau altul intre celule. Acesti mesageri programeaza ADN-ul din celule sa actioneze corespunzator in mediul respectiv. Descoperirea celulelor stem, care sunt programate sa functioneze ca celule ale inimii, sau ca celule ale creierului, sau celule ale indiferent carui organ de care se ataseaza, subliniaza importanta acestor canale de comunicare intracelulare. Moleculele Redox ajuta la deplasarea acestor mesageri de la celula la celula, precum si la trimiterea mesajelor in interiorul celulei sau intre celule.

Aportul suplimentar de molecule de semnalizare Redox face canalele de comunicare intracelulare mult mai eficiente. Acest lucru este cu atat mai important atunci cand celula trebuie sa faca fata unui agresor sau unei situatii stresante. Raspunsul rapid si adecvat este foarte important. Eficienta canalelor de comunicare intracelulare face ca celulele si sistemul imunitar sa functioneze la parametri programati.

Optimizeaza functionarea sistemului imunitar

Pentru ca sistemul imunitar sa functioneze asa cum ar trebui, miliarde de semnale tre buie sa fie transmise intre celule, semnale care detecteaza distrugerile, semnale care controleaza fluxul sanguin si inflamatiile, semnale care activeaza raspunsul sistemului imunitar, determinand cand, unde si ce sa atace celulele de aparare(si ce sa nu atace). Raspunsul imun este un effort coordonat ce este strans legat de moleculele de semnalizare Redox, ca si de alte tipuri de semnalizatori.

Crescand aportul de molecule de semnalizare Redox, ajutam la imbunatatirea comunicarii intracelulare. Cu semnale mult mai clare, sistemul imunitar poate opera cu eficienta sporita. Aceasta inseamna ca sistemul imunitar va fi mult mai apt sa detecteze si sa atace agresorii, si mult mai putin dezinformat pentru ataca celulele propriului organism. Aceasta actiune tinde sa normalizeze functiile sistemului imunitar, prin reducerea activitatii celulelor hiperactive si prin activarea cleor mai putin active. Pe scurt, sitemul imunitar va functiona in parametri optimi.

Creste performanta aerobica

Pe masura ce nevoile energetice ale celulelor si tesuturilor cresc in timpul activitatilor sportive, oxigenul din plamani si zaharul din sange trebuie sa poata fi transferate, utilizate si stocate in celulele si tesuturile musculare. Deseurile precum CO2 si acidul lactic trebuie sa fie eliminate din celule si tesuturi inapoi in sange si afara din corp. Eficienta cu care celulele pot utiliza energia furnizata de oxigen si pot elimina deseurile determina cat timp poate organismul sa sustina activitatea aerobica. Cand nevoia de oxigen si energie a tesuturilor musculare depaseste abilitatile corpului de a asigura necesarul, tesuturile musculare incep sa consume rezervele interne anaerobic(fara utilizarea oxigenului), deseurile(CO2 si acidul lactic) incep sa se acumuleze si sa interfereze mai departe cu procesul aerobic. Cand rezervele interne ale tesuturilor musculare se epuizeaza, nu mai poate fi furnizata energie, iar activitatea musculara inceteaza complet.

Aportul suplimentar de molecule Redox echilibrate ajuta la normalizarea potentialului redox in interiorul si in exteriorul celulelor. Echilibrul acestui potential in tesuturi creste eficienta cu care oxigenul, combustibilii si deseurile pot fi transferate in interiorul si in exteriorul celulelor si tesuturilor, facand procesul aerobic natural mult mai eficient.

Avantajul ASEA

ASEA, unicul produs ce contine molecule de semnalizare Redox, asigura organismului doua grupuri de molecule reactive perfect echilibrate, aceleasi molecule produse de catre mitocondrii in celulele corpului nostru. Aceste molecule vitale, sunt importante pentru procesul de producere al ATP(Adenozintrifosfat-parte a ADN si ARN, acumulatorul de energie al celulei), importante pentru activarea antioxidantilor, pentru reducerea distrugerilor produse celulelor, pentru imbunatatirea comunicarii celulare si pentru accelerarea proceselor de vindecare-functii atat de importante pentru performanta sportiva, rezistenta la efort si recuperare.

Performanta sportiva: un atu indiscutabil al ASEA

Vestea se raspandeste si sportivii de pretutindeni incearca ASEA. Ei obtin rezultate extraordinare, chiar dau interviuri revistelor de specialitate si povestesc despre diferenta pe care o face ASEA.

Am aruncat o privire pe bicycle.net si am gasit un articol in revista Road Byke Action
despre ciclisti care au icercat timp de trei luni produsul ASEA. Ceea ce au constatat este exact ceea ce arata si studiile companiei, respectiv o crestere a pragului de ventilatie(punctul in care organismul este nevoit sa gaseasca alte surse de energie, fiindca oxigenul inspirat nu mai este suficient pentru a alimenta muschii) cu o medie de 12%, iar in unele cazuri pana la 30%.

Ce inseamna asta, pe romaneste? Ascultati ce spune chiar Road Byke Action:„Am putut pedala mult mai intens, mai mult timp, de mai multe ori, iar recuperarea a fost absolut intotdeauna ridicol de scurta.”

Studiile stiintifice atesta cu procente, cifre si date ceea ce sportivii care folosesc ASEA stiu din propria experienta: ASEA sustine cresterea performantei, a rezistentei si grabeste recuperarea.

O marturiseste chiar un celebru atlet american de triatlon Ironman, Jonathan Hollar, , care a consumat ASEA in timpul pregatirilor pentru o importanta proba Olimpica de biatlon:„La precedenta mea participare timpul realizat a fost de 2h55min. La acea cursa am reusit sa obtin 2:08:55! M-am clasat pe locul doi, iar pana atunci nu reusisem niciodata sa intru intre primii 100! Recomand ASEA oricarei persoane pe care o intalnesc!”

Sportivii de pretutindeni obtin asemenea imbunatatiri ale performantei cu un produs care a fost testat cu atentie si a fost dovedit lipsit de substante dopante. Cum ar fi ASEA pentru tine?

Mai mult, mai repede…

Nu este un secret penrtu nici un sportiv, ca cea mai mica imbunatatire a nivelului energetic sau a timpului de recuperare pot sa faca diferenta intr-o competitie. Iar sportivii au nevoie, in mod evident, de o nutritie mai buna, de posibilitati de refacere speciale, au nevoie sa-si mentina un echilibru chimic celular optim, pentru ca un organism suprasolicitat se va epuiza mai repede, iar riscul de imbatranire prematura creste.

In timp ce o nutritie de calitate si antrenamentele specializate imbunatatesc performanta sportiva, provocarile activitatii fizice extenuante, nevoia permanenta de mai multa energie, oboseala generala, atat fizica si psihica-necesita mult mai mult

ASEA, unicul produs ce contine molecule de semnalizare Redox, asigura organismului doua grupuri de molecule reactive perfect echilibrate, aceleasi molecule produse de catre mitocondrii in celulele corpului nostru. Aceste molecule vitale, sunt importante pentru procesul de producere al ATP(Adenozintrifosfat-parte a ADN si ARN, acumulatorul de energie al celulei), importante pentru activarea antioxidantilor, pentru reducerea distrugerilor produse celulelor, pentru imbunatatirea comunicarii celulare si pentru accelerarea proceselor de vindecare-functii atat de importante pentru performanta sportiva, rezistenta la efort si recuperare.

Este dovedit ca ASEA creste performanta fizica

Doar de putin timp oamenii de stiinta au descoperit importanta moleculelor de semnalizare Redox in organismul nostru, si pana acum nu au reusit sa reproduca aceste molecule in afara corpului uman. ASEA este singura mixtura de molecule Redox perfect stabila si echilibrata, ce exista in afara corpului, o descoperire zguduitoare, ce parea odata imposibila.

Pentru a determina efectele pe care le are ASEA asupra sportivilor, un laborator independent a masurat performanta unor sportivi sanatosi supusi unui test intens de rezistenta la efort(VO2 max), conceput pentru a masura consumul de oxigen, producerea de CO2(dioxid de carbon) si ritmul cardiac.

Rezultatele au fost extraordinare. Dupa numai doua saptamani de utilizare a ASEA, sportivii au obtinut o crestere semnificativa a pragului de ventilatie cu 12%-30% si o reducere a ritmului cardiac precum si oboseala mult redusa dupa antrenament.

ASEA lucreaza in mod curent cu mii de sportivi, de la amatori si semi-profesionisti, pana la sportivi de performanta, iar povestile lor de succes, de castigare a unor competitii si de atingere a obiectivelor stabilite se inmultesc de la o zi la alta.
Motivele pentru care sportivii ar trebui sa consume ASEA

1.Beneficiaza de studii stiintifice. ASEA se bazeaza pe mai mult de 16 ani de cercetari stiintifice, facand din acest produs unul sigur si natural pentru a ajuta organismul sa functioneze asa cum ar trebui.Teste suplimentare au dovedit capacitatea sa de a imbunatati performanta sportivilor in diferite feluri.

2.Primul si singurul. ASEA este primul si singurul produs ce contine amestecul de molecule de semnalizare Redox pe care organismul nostru le produce in fiecare celula in fiecare secunda.

3.Amplifica energia. Prin sustinerea sanatatii celulare generale, ASEA intensifica procesele celulare care produc energie pentru corp.

4.Protectie antioxidanta superioara. ASEA accelereaza propria productie de antioxidanti a organismului, inclusiv a glutationului, a SOD(superoxid dismutaza) si catalaza. De asemenea, creste actiunea acestor antioxidanti cu peste 500%.

5.Sustinerea sistemului imunitar. ASEA ajuta activitatile sistemului imunitar de a reduce stresul oxidativ si de a repara celulele afectate.

6.Acceptarea sportivilor. Sute de atleti au raportat ca ASEA are o multime de beneficii-recuperare rapida, mai multa energie, mai putina oboseala si dureri musculare, o mai mare performanta in general.

Cercetarile despre semnalizarea Redox

Mai mult de 7500 de studii despre Semnalizarea Redox au fost publicate in reviste medicale si stiintifice la nivel mondial. Iata mai jos o scurta lista a acestora:

• Annals of the New York Academy of Sciences

• Molecular Nutrition & Food Research
• Journal of Leukocyte Biology
• Hypertension
• Journal of the American Chemical Society
• Antioxidants & Redox Signaling
• Journal of Nutrition
• Free Radical Biology & Medicine
• Journal of Agricultural & Food Medicine
• Journal of Neurochemistry
• European Journal of Pharmacology
• Enzyme Research
• International Journal of Cardiology
• Journal of Physiology and Pharmacology
• Chemical Research in Toxicology
• Visit www.pubmed.gov for more research

Mai multe studii despre semnalizarea Redox au fost realizate de catre prestigioase universitati si institute de cercetari. Iata doar cateva dintre ele:

• University of Dusseldorf

• Rutgers University

• Sloan-Kettering Institute for Cancer Research

• University of Leeds

• U.S. National Institutes of Health

• National Institute on Aging

• University of Auckland, New Zealand

• Keio University, Tokyo

• University of Iowa

• University of Bologna

• San Diego St. University

• Helsinki University, Finland

Ce spun specialistii despre ASEA

Robertson D. Ward, doctor in medicina:„Moleculele de semnalizare Redox sunt absolut cruciale pentru mentinerea functiilor celulare la un maxim de eficienta. Sunt absolut entuziasmat de noua paradigma si de notorietatea pe care o are acum ASEA cu privire la abilitatea de a transforma sanatatea umana.”

Gary L. Samuelson, doctor in fizica:„Procesul de semnalizare Redox este remarcabil deoarece ne permite sa ne regeneram tesuturile si sa mentinem functiile si performantele celulare. Aceasta tehnologie un varf de lance in domeniul sanatatii, asa cum nu am mai vazut pana acum.”

Dave Carpenter, medic nutritionist:„Sunt increzator atunci cand recomand tuturor pacientilor mei ASEA. Este ceva de care celulele lor duc lipsa, si reface intr-un mod natural nivelul de functionare, fiind native organismului.”

Shelly L. Roby, asistenta principala:„Mentinerea sanatatii se reduce la procesele de baza ale homeostaziei si echilibrului celular. ASEA permite celulelor sa functioneze la maximum. Iar rezultatele sunt uluitoare.”

ASEA se foloseste ca adjuvant in peste 200 de afectiuni cu rezultate f.bune.

Mod de administrare: 

• Administrarea se va face intotdeauna dintr-un recipient de sticla sau plastic
• Nu se bea direct din flacon, deoarece urmele de saliva pot incepe sa destabilizeze restul compozitiei ramase in flacon
• Se poate aplica cu flaconul spray pe piele, ochi, sau in cavitatea bucala
• Se administreaza pe stomacul gol dimineata si seara cate 60ml pentru intretinere
• In afectiuni grave se poate administra incepand cu primele 5-6 zile cate120 ml, dimineata, din a 6-a pana in a 10-a zi cate 240ml, din a 11-a pina in a 15-a zi cate360ml. Se recomanda consumul suplimentar de lichide, pana la 2-3 litri/zi 
• Nu se recomanda copiilor sub 12 ani si femeilor insarcinate sau care alapteaza
• Sportivii pot creste doza pana la 240-360 ml/zi inaintea competitiilor sau antrenamentelor intensive. Nu se utilizeaza pentru hidratare, ci se consuma suplimentar apa, peste cantitatile obisnuite.
• Daca se consuma cantitati suplimentare, excesul se transforma in procesele celulare in apa sarata. S-a dovedit ca nu exista risc de supradozare. Nu se cunosc contraindicatii dar fiind o solutie salina, se va administra cu prudenta hipertensivilor. Astfel in primele 5 zile se va lua o doza de 60ml/zi. Daca nu se produc variatii mari de tensiune doza se va creste cu 30 ml pentru urmatoarele 5 zile si tot asa din 5 in 5 zile se creste doza pana se ajunge la minimul de 120ml/zi. ASEA este produsa din sare farmaceutica si apa distilata ultra-pura, similara cu solutiile saline utilizate in scopuri medicale. Aceasta solutie salina este necesara pentru producerea si stabilizarea moleculelor de semnalizare Redox din ASEA.

ASEA nu este destinata hidratarii sau suplimentarii mineralelor. Apa potabila buna si mineralele trebuie cautate in alte surse. O doza de 120 ml ASEA contine circa 135mg de sodiu( a saptea parte dintr-un gram). Aceasta echivaleaza cu sarea de pe patru felii de cartofi pai. Daca sunteti sensibili la sare, ajustati consumul de sare in restul alimentelor pe perioada consumului de ASEA. Aceasta ar putea necesita consultarea unui medic sau dietetician.

Pachetul contine 4 buc sticle ASEA de 1000ml/buc + 1buc pahar gradat 60ml 

Care sunt situatiile in care trebuie acordata o atentie deosebita pe timpul utilizarii?

ASEA este sigura si perfect compatibila cu organismul uman, sunt molecule native ale corpului, nu reactioneaza cu nici un medicament, dar este posibil sa intensifice actiunea anumitor nutrienti sau mesageri(cum ar fi hormonii sau insulina).

Vezi si:

Foloseste cc pentru subtitrare

Foloseste cc pentru subtitrare

Foloseste cc pentru subtitrare

ATENTIE!  ASEA NU vindeca si NU trateaza afectiuni, ci furnizeaza organismului nostru uneltele necesare ca sa se repare singur!

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Asea

Producator: Made in SUA