Poze Amino Glutamin 100 capsule

     
Pin It


Amino Glutamin 100 capsule

Pret: 102 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

L-glutamina, care poate fi considerată „mama” tuturor compuşilor amino, este cel mai popular aminoacid. Are rol în menţinerea echilibrului hidric al spaţiului delimitat de membrana celulară, mărind volumul celular (efect de volumizare celulară). L-glutamina nu este un aminoacid esenţial, ci doar potenţial-esenţial, deoarece poate fi sintetizată în organism. Cu toate acestea, în cazul unei nevoi crescute este necesară suplimentarea acestui aminoacid prin aport extern.
L-glutamina este răspândită în: ţesutul osos, pulmonar, ficat, creier şi peretele gastric. Circa 60% din rezerva noastră de L-glutamină este stocată la nivelul ţesutului osos.
Are rol în stimularea creierului prin capacitatea de legare a unor mari cantităţi de amoniac cu potenţial inhibitor. Ajută la dezvoltarea capacităţii intelectuale, îmbunătăţeşte spiritul de observaţie, ameliorează stările de epuizare mentală. Poate fi folosit ca adjuvant în tratamentul alcoolismului. Facilitează vindecarea ulceraţiilor, scade oboseala şi depresia.
Are rol benefic în tratamentul impotenţei.
Facilitează vindecarea rănilor, stimulează sistemul imunitar şi împiedică apariţia efectelor secundare neplăcute ale unor tratamente medicamentoase, cum ar fi chemoterapia. Grăbeşte procesul de vindecare în urma interveţiilor chirurgicale, traumatismelor şi în cazul pacienţilor cu cancer.
60% din totalul aminoacizilor prezenţi în celulele musculaturii scheletice este format din glutamină, adică din cei 18 aminoacizi, glutamina reprezintă 60% din ţesutul muscular. În anumite condiţii, cum ar fi solicitarea fizică intensă, rezervele de glutamină se pot epuiza. Nivelul glutaminei poate scădea cu un procent de până la 50%. În aceste situaţii apare necesitatea suplimentării rezervelor de glutamină cu ajutorul produselor de tip supliment alimentar.
Proporţia de glutamină din muşchi depinde de mai mulţi factori printre care rănile, stresul, alimentaţia deficitară, foametea. Din aceste motive şi în aceste circumstanţe, glutamina este considerată un aminoacid esenţial.

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Aminoacizi

Producator: Made in Ungaria