Poze Aloe Vera 1000ml

     
Pin It


Aloe Vera 1000ml

Pret: 100 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Aloe Vera produs in Laboratoarele Bionatura Plus, este un suc nepasteurizat cu pulpa la doza de 1 litru. Dintre cele peste 300 de specii de Aloe, doar cateva sunt folosite ca tratament naturist, iar Aloe Vera este cea mai cunoscuta dintre ele. In Europa, Aloe Vera este cultivata in Italia, Spania, Franta si Portugalia. Continutul bogat in nutrienti, minerale, enzime, aminoacizi si vitamine ii confera acestei plante extraordinare efecte terapeutice. Aloe Vera a fost utilizata inca din Antichitate in tratarea diferitelor afectiuni de catre oamenii din intreaga lume, pentru efectele sale binefacatoare asupra sanatatii, dar si frumusetii. Datorita faptului ca are in compozitie mangan si seleniu, sucul de Aloe Vera are proprietati de anti-imbatranire a pielii si celulelor. Este tonic general pentru sanatatea noastra, crescand considerabil nivelul de energie.

Cele mai recente cercetări asupra imunobiologiei tumorilor au descoperit ca Aloe este una dintre cele mai importante plante care stimulează activitatea anticanceroasă. Prin urmare, poate fi asociata cu succes chimioterapiei pentru a creste eficienta tratamentului. Aloe Vera normalizeaza tranzitul intestinal si mentine sanatatea tubului digestiv, actionand ca un adevarat panasament gastric. Contribuie, deopotriva, la o absorbtie mai corecta a alimentelor si la o asimilare profunda a nutrientilor. Pe langa toate aceste efecte terapeutice, Aloe este mai mult decat indicat si pentru tratarea ranilor, arsurilor profunde, a herpesului si a psoriazisului. Cercetarile efectuate asupra acestei plante au evidenţiat acţiunea antioxidanta, antivirala, radioprotectoare, antimicotica, imunomodulanta a gelului de aloe, toate acestea datorate componentelor specifice, cum ar fi vitaminele şi enzimele, aminoacizii, aloina, saponinele.

De asemenea, actioneaza si ca analgezic si antiinflamator. Aloe Vera stimulează irigarea sanguina şi ajută la eliminarea toxinelor din organism; accelereaza si normalizeaza metabolismul. Reprezinta si un remediu bun pentru prevenirea calculilor renali.

In concluzie, Aloe Vera actioneaza, in principal ca: antioxidant, antitumoral, detoxifiant, hepatoprotector, laxativ. Stimuleaza productia de leucocite, intarind astfel sistemul imunitar; normalizeaza glicemia.

aloe vera

Doza zilnica recomandata

25 ml de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu o ora inainte sau dupa masa.

 

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Aloe Vera

Producator: Made in Romania