Poze Afine american 100 de capsule

     
Pin It


Afine american 100 de capsule

Pret: 64 RON

Disponibil in stoc

La acest pret se adauga si Taxa de Curierat = 25lei !

Afinul american (Vaccinium macrocarpon) este o plantă perenă cu fructe de culoare roşie. Efectele antiinflamatoare ale fructelor de afin au fost cunoscute şi de indienii din America.
Principalele domenii de acţiune:
- Infecţii urinare
- Cistite
- Cistita acută
- În scopul dezodorizării urinei
- Afecţiuni cardio-vasculare
- Antiinflamator
- Pentru întărirea sistemului imunitar
- Creşte acuitatea vizuală

Compoziţie: pulbere de afin american, cozi de cireşe, acid ascorbic, gelatină

Principii active: Antocianide, acizi organici din fructe, pectină, taninuri, vitamine în proporţii ridicate. Dintre substanţele minerale, în cel mai mare procent apare potasiul, dar conţine şi calciu, fier, magneziu, mangan, zinc, sulf şi fosfor.
Principii nutritive în doza zilnică recomandată:
1 capsulă: Vitamina C 60 mg RDA 100% 2 capsule: Vitamina C 60 mg RDA 200%
În prezent, planta este răspândită doar în turbăriile din nordul Ungariei. În ultimul timp, planta a devenit populară datorită proprietăţilor sale de vindecare şi păstrare a sănătăţii. Deseori este confundat cu merişorul (Vaccinium Vitis-Idaea) a cărui denumire în limba engleză este aceeaşi: cranberry. În realitate, afinul american este originar din Europa de Nord, unde ocupă tundrele împădurite si pădurile boreale. În Europa centrală este răspândită numai în regiunile superioare ale munţilor, fiind mult mai rară la noi în ţară decât afinele negre. Preferă lumina, motiv pentru care apare la marginea pădurilor, în zonele defrişate. În Ungaria planta poate fi găsită în Munţii Zemplén şi Transdanubia de Vest (cum ar fi regiunea Őrség, Munţii Göcsej, Kőszeg, şi Mecsek). Valoarea nutritivă a fructelor plantelor sălbatice este net superioară plantelor cultivate. Ambele varietăţi conţin aceleaşi substanţe active, diferind în mod semnificativ doar prin conţinutul în zahăr.
Astfel merişorul conţine 12% zahăr, pe când afinele americane conţin doar 3% zahăr. Conţinutul de pectină a afinului american este 0,7%, faţă de merişor care conţine doar 0,3%. Conţine pigmenţi care ajută la păstrarea sănătăţii.
Fructele de afin sunt deosebit de valoroase. Pigmenţii, numiţi antocianide, care îi conferă culoarea caracteristică fructului, sunt din punct de vedere biologic mai valoroşi decât componentele pulpei fructului. Antocianidele sunt compuşi bioactivi care contribuie la păstrarea sănătăţii omului: sunt antioxidanţi puternici, protejându-ne împotriva distrugerii celulelor şi apariţiei cancerului. Fructele de afin conţin acizi organici, zahăr, pectină, taninuri şi vitamine în proporţii ridicate. Datorită conţinutului în vitamina A, fructele de afin pot fi utilizate în tratamentul nictalopiei. Conţinutul în potasiu este deosebit de ridicat, dar conţine şi calciu, fier, magneziu, mangan, zinc, sulf, fosfor şi vitamina C în cantităţi însemnate.
Efectul terapeutic al afinelor Fructele de afin au o gamă largă de întrebuinţări datorită conţinutului ridicat în săruri minerale, ioni metalici şi oligoelemente, respectiv datorită prezenţei pigmentului cu efect citoprotector. Cercetările atestă utilitatea acestei plante în prevenirea şi tratamentul auxiliar al bolilor cardio-vasculare, afecţiunilor oculare, cum ar fi nictalopia sau în tulburările de vedere, precum şi efectul său bactericid.
Afinul american cardioprotector Afinul reprezintă unul dintre remediile naturale cele mai sigure în prevenirea şi tratamentul infarctului miocardic. Consumul sucului de afine este indicat tuturor celor care suferă de boli cardio-vasculare, coronaropatii sau alte afecţiuni ale inimii. Extraordinarul efect de vindecare este datorat conţinutului ridicat în potasiu şi pigmentului cu efect vasoprotector. Stabilizează ritmul cardiac şi protejează vasele sanguine. Prin urmare, afinele sunt utile nu numai în scopul prevenirii bolilor vasculare insidioase, dar sunt recomandate şi celor care au suferit un atac de cord minor, iar posibilitatea unui nou episod de infarct nu este exclusă. Consumul regulat de afine poate preveni atacul de cord următor.
Efectul vasoprotector Afinele sunt utile în toate acele afecţiuni care implică vasele capilare, arterele şi venele: tulburări de circulaţie, hemofilie, varice, predispoziţie la edeme, ateroscleroză, etc.
Observaţie: Poate fi utilizat şi în scopul prevenirii hipertensiunii arteriale, diabetului, în hipertrigliceridemie, complicaţii arteriale.
Este util şi în tratamentul bolilor febrile Prin activarea celulelor sistemului imunitar, afinele ajută la lupta împotriva agenţilor patogeni în boli febrile cum ar fi: scarlatina, malaria, febra reumatoidă, influenza etc.
Ameliorează afecţiunile şi erupţiile cutanate Unele afecţiuni cutanate şi erupţii sunt consecinţa tulburărilor de funcţionare ale ficatului şi organelor digestive, care la rândul lor depind de alimentele consumate, adică de compoziţia sângelui. Afinele sunt excelente purificatoare ale sângelui, având astfel capacitatea de a ameliora simptomele eczemelor, erupţiilor cutanate şi psoriazisului. Creşte acuitatea vizuală Numeroase afecţiuni oculare pot fi remediate prin consumul regulat de afine: nictalopia, cataracta şi tulburările de vedere cauzate de hipertensiunea arterială.
Indicaţii generale:
- Tratamentul infecţiilor căilor urinare (vezicii şi uretrei)
- În scopul prevenirii recidivării infecţiilor căilor urinare
- În scopul dezodorizării urinei
- Pentru prevenirea şi tratamentul auxiliar al afecţiunilor cardio-vasculare

Efecte:
Incidenţa infecţiilor urinare la femei este de 10 ori mai mare ca la bărbaţi.
Un procent de circa 25-35% al femeilor cu vârsta cuprinsă între 20-40 ani au avut cel puțin o infecţie urinară, dar şi bărbaţii sunt expuşi la acest risc. De obicei, infecţia este cauzată de bacteria E. coli. Poate apărea în timpul sarcinii, la femeile aflate în menopauză, ca urmare a relaţiilor sexuale care ignoră regulile de igienă, sau datorită inflamaţiei prostatei la bărbaţi. În anii 1920 s-a descoperit faptul ca oamenii care consumă cantităţi mari de afine americane au o urină mai acidă şi cu un număr mai redus de bacterii. Motivul este următorul: consumul de afine favorizează sinteza unei substanţe numite acid hipuric în organism, care s-a dovedit a fi un puternic agent antibacterian la nivelul tractului urinar. Studiile clinice efectuate în Finlanda au demonstrat capacitatea concentratului de afine de a reduce în mod eficient reapariţia infecţiilor. Experienţa a arătat că afinele facilitează vindecarea mai rapidă a infecţiilor cronice bacteriene şi reduc durata tratamentului cu antibiotice. Afinele ameliorează simptomele dureroase asociate bolii, senzaţia de arsură, mâncărime şi alte simptome.
Mod de administrare: 3x1 capsule pe zi, la nevoie 3x2 capsule pe zi. Capsulele se înghit cu multă apă!
A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

0744545948 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri= 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Produse Naturiste

Producator: Made in Ungaria